עבור לתוכן

IHP140 VS H340

Featured Replies

פורסם

מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?)

מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?

פורסם

לי יש H340

בעיקרון..... תמונות...... והאפשרות להעביר דברים ממצלמות

והעיצוב......

בטריה אותו דבר - 16 שעות...... אבל בH340 זה אמור להחזיק חצי שנה יותר...

אפשר להטעין בUSB את הH340

אתה מקבל מטען נייד עם הH340

הדבר שהכי עיצבן זה השלט המעפן שלו..... אין אפילו כפתור STOP אז קניתי במיטב כספי ב230 שקל את השלט של H100

לאדע... בעיקרון שאני מסתכל על זה אולי זה היה בזבוז כסף.... אבל מה אפכת לי שילמתי רק חצי.......

H140

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=IHP-140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

H340

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

רק תתחשב שאם אתה קונה H340 אתה די חייב לקנות ב230 שקל את השלט כמו שאני עשיתי כי זה בלתיייייי אפשר בלי השלט.........

השלט שמגיע עם H340 הוא מעפן בלי מסך........ ואיך אפשר לנווט בכזה מכשיר בלי מסך?

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאלות.

מה אם הPMP? איך הוא מבחינת איכות ומה מייחד אותו מה120 וה340 (חוץ מכמובן שהוא יכול להציג סרטים) והאם יש אותו בנפח של 40 גיגה?

פורסם

PMP 120

רק 20 גיגה.....

סתם נגן מולטימדיה שמציג סרטים.... DIVX ןXVID גם נראה לי לא בטוח

אם אתה מתעניין בו אז יש פרטים באיריבר אמריקה

מה שאני לא מבין זה מתי לעזאזל אני אראה סרט ברחוב?

מה אבמצע אוטבוס אני אוציא מכשיר שעולה 5000 שקל ואראה סרט?

אני בקושי מסתדר עם הH340 שלי שעולה פחות......

אבל רציני מתי אתה תראה סרט ברחוב?

בבית צפר? אחרי יום יהיה מוטבע על זה KENVELO....

אני לא מצאתי שום דבר שימושי בPMP120

אם אתה צפוץ בכסף אז H140

אם אתה טחון וחשוב לך הענין של תמונות והעברת קבצים בלי מחשב אז H340

מה גם...... בH140 לפי מהשהבנתי אם רוצים להעביר שירים אליו או ממנו אל נגן אחר חייבים לעשות את זה בהקלטה פשוט... ביH340 אתה יכול לחבר אותו בעזר כבל הUSB HOST שאתה מקבל ולהעתיק בUSB שירים בלי להקליט....

זה שימושי כבר.....

פורסם
  • מחבר
מה גם...... בH140 לפי מהשהבנתי אם רוצים להעביר שירים אליו או ממנו אל נגן אחר חייבים לעשות את זה בהקלטה פשוט... ביH340 אתה יכול לחבר אותו בעזר כבל הUSB HOST שאתה מקבל ולהעתיק בUSB שירים בלי להקליט....

מאיפה הבאת את השטות הזאתי? יצא לי כמה פעמים לעבוד אם הIHP120 והוא ממש אבל ממש לא צריך שיקליטו לתוכו.

מה שכן את הH340 ואת הPMP אני בקושי מכיר ורוצה לדעת עלהם כמה שיותר

פורסם

בטריה אותו דבר - 16 שעות...... אבל בH340 זה אמור להחזיק חצי שנה יותר...

אתה מקבל מטען נייד עם הH340

מאיפה הבאת את שני הדברים האלה? למה שיחזיק חצי שנה יותר?

כמו שאני רואה את זה ה-H340 הוא בזבוז כסף אמיתי למי שלא צריך או פונקציית התמונות שמציע המכשיר, כל שאר "היתרונות" שהוצגו כאן לא מוצדקים חלוטין...

פורסם

הוא צבעוני ::) ::)

פורסם

למה לראות סרט באמצע הרחוב??????????????????

אף פעם לא נסעת לטיול????????

לא נסעת אף פעם לאילת??????????

גם הPMP-120 הוא לא כזה יקר (500$ בIRIVER אמריקה) ויש לו בטריה נטענת שאפשר להחליף

וכן, הוא יצא מתישהו לפני סוף השנה גם עם 40 גיגה ושמעתי שהוא יעלה משהו כמו 700$ (אולי אני טועה)

אם אתה רוצה יותר מידע:

http://iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx

ואתה צודק

הH300 לא מצדיק את המחיר שלו

לעומת זאת הPMP מצדיק מאוד את המחיר שלו (לא בארץ כי בארץ ה120 עולה 3200 שח)

פורסם

לגבי השאלה שלך אם אתה באמת צריך מכשיר שניתן לחבר אליו איזה 5 מצלמות(כל השאר לא פועלות) ולהעתיק לשם תמונות וראות תמונות בדרך אז קנה ת H340 (כמובן אם לראות תמונות שווה לך ת +200$) או שאתה לא צריך תמונות ובחור כמוני ת H120 (במקרה שלך H140) אני פשוט לא צריך ת 20 גיגה יותר

ולגבי הPMP אם הוא מספיק קטן להכנס לכיס אז המסך שלו קטן מדי ואם המסך גדול הוא לא נכנס לכיס אז זה לא משהו מיוחד עדיף PORTABLE DVD PLAYER

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזאתי? יצא לי כמה פעמים לעבוד אם הIHP120 והוא ממש אבל ממש לא צריך שיקליטו לתוכו.

מה שכן את הH340 ואת הPMP אני בקושי מכיר ורוצה לדעת עלהם כמה שיותר

אני מדבר בין נגנים לא מהמחשב כמובן....

לא נראה לי שאפשר להעביר מH140 לH140 בUSB אבל תקן אותי אם אני טועה

מאיפה הבאת את שני הדברים האלה? למה שיחזיק חצי שנה יותר?

כמו שאני רואה את זה ה-H340 הוא בזבוז כסף אמיתי למי שלא צריך או פונקציית התמונות שמציע המכשיר, כל שאר "היתרונות" שהוצגו כאן לא מוצדקים חלוטין...

כתוב במפרט שלו שהבטריה של H140 מחזיקה שנתיים ורבע וכתוב על הH340 שזה מחזיק 3 וחצי שנים אז אני אפילו הורדתי מהרמה של הH340......

למה לראות סרט באמצע הרחוב??????????????????

אף פעם לא נסעת לטיול????????

לא נסעת אף פעם לאילת??????????

גם הPMP-120 הוא לא כזה יקר (500$ בIRIVER אמריקה) ויש לו בטריה נטענת שאפשר להחליף

וכן, הוא יצא מתישהו לפני סוף השנה גם עם 40 גיגה ושמעתי שהוא יעלה משהו כמו 700$ (אולי אני טועה)

אם אתה רוצה יותר מידע:

http://iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx

ואתה צודק

הH300 לא מצדיק את המחיר שלו

לעומת זאת הPMP מצדיק מאוד את המחיר שלו (לא בארץ כי בארץ ה120 עולה 3200 שח)

אני לא הייתי קונה מכשיר ב5000 שקל (3500 שקל זה יותר מדי אולי) בשביל לראות סרט בטיול...... MP3 בלבד זה הרבה יותר יעיל.......

אני אישית לא חושב שאני אראה סרטים בטיול, רחוב, בית צפר או כל מקום אחר חוץ מבבית שלי או של מישהו אחר.......

לגבי השאלה שלך אם אתה באמת צריך מכשיר שניתן לחבר אליו איזה 5 מצלמות(כל השאר לא פועלות) ולהעתיק לשם תמונות וראות תמונות בדרך אז קנה ת H340 (כמובן אם לראות תמונות שווה לך ת +200$) או שאתה לא צריך תמונות ובחור כמוני ת H120 (במקרה שלך H140) אני פשוט לא צריך ת 20 גיגה יותר

ולגבי הPMP אם הוא מספיק קטן להכנס לכיס אז המסך שלו קטן מדי ואם המסך גדול הוא לא נכנס לכיס אז זה לא משהו מיוחד עדיף PORTABLE DVD PLAYER

אתה מתכוון 420 שקל

פורסם

אני לא מתכוון לקנות בארץ

אני לא מוכן להשקיע 3200 אז אני יביא מארהב ב500$ שזה 2200 שח בערך וזה לא הרבה מאוד וזה הרבה יותר שווה מהH300 גם במחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים