עבור לתוכן

ATP3 vs T5400, מה יותר איכותי?

Featured Replies

פורסם

אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול:

Creative INSPIRE 5.1 T5400

Altec Lansing ATP3 2.1

תודה.

פורסם

ATP3

פורסם

איך אתה יכול להשוות בין מערכת של 2.1 יקרה לבין מערכת 5.1 זולה ? תלוי מה אתה רוצה , מספר רמקולים או איכות קול קצת יותר טובה.

פורסם

איך אתה יכול להשוות בין מערכת של 2.1 יקרה לבין מערכת 5.1 זולה ? תלוי מה אתה רוצה , מספר רמקולים או איכות קול קצת יותר טובה.

ללא קשר החוויה שמעבירים ה-ATP 3 יכולה בקלות להתחרות בחוויה הזולה יחסית שתתן מערכת נה-5.1 המוצגת כאן, לכן גם אני הייתי הולך על ה-ATP3...

פורסם

ATP3 ללא שום ספק!!

עדיף 2.1 איכותיים במקום 5.1 בינוניים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה הייתם מעדיפים:

ATP3 2.1 ב- 480 ש"ח

או

T5400 5.1 ב- 700 ש"ח

הבדל של 220 ש"ח בערך, ושל שלושה ספיקרים :ס

פורסם

אתה קונה למוזיקה במיוחד או למשחקים??

אם למוזיקה אין בכלל אל מה לדבר קח ATP3 אם למשחקים והרבה איך שאתה רוצה אתה יכול לקחת זלמן 5.1 למשחקים ואת ה-ATP3 למוזיקה ביחד יעלה אותו הדבר

15 ש"ח יותר לא רציני בכלל!!

זה מה שאני הייתי עושה ונהנה כפליים  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני קונה ATP3 למוזיקה ןיש לי עכשיו זלמן 5.1 למשחקים!  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין רמקולים למשחקים לרמקולים של מוזיקה?

פורסם

בככלל הייתי הולך על הLOGITECH Z-60 שהם גם טובים למוזיקה (כמובן לא ברמה של הATP3) וגם טובים למשחקים. ואני חושב שהם יותר טובים מT5400 ?!

פורסם

ATP3 למוזיקה ולמשחקים .

פורסם

מה ההבדל בין רמקולים למשחקים לרמקולים של מוזיקה?

אם הרמקולים הם בעיקר לצורך משחקים/סרטים אז הרבה יעדיפו סט 5.1 כדי להינות מסראונד.

במידה והשימוש העיקרי הוא מוזיקה אין צורך ביותר מ2.1 איכותיים, שבמחירים של 500+- יהיו הרבה יותר איכותיים ממערכות 5.1 באותו טווח מחירים.

כמובן שגם הכרטיס קול הוא גורם משפיע מאוד על איכות הצליל.

פורסם
  • מחבר

כרטיס הקול הוא הסאונדסטורם המהולל, בזה אין בעיות.

פורסם

אז תקנה ATP3 2.1 למוזיקה וזלמן 5.1 למשחקים!! יעלה ביחד 712ש"ח ותהנה גם אם רמקולים מעולים למוזיקה וגם את אוזניות מעולות למשחקים :xyxthumbs::silly:

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני אצטרך כל פעם להחליף ביניהם... לא רעיון משהו...

פורסם

נו אז תחליף כמה זה לוקח בדיוק 5 שניות חח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים