עבור לתוכן

רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50 דולר וכמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

1. אני רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50-55 דולר. על מה אתם ממליצים?

2. מה ההבדל בין אוזניות סגורות ואוזיניות פתוחות? מה עדיף לקנות?

3. תודה רבה לכולם

פורסם

למה אתם לא מבינים שיש כמה תראדים בדיוק על אותו נושא ואותו תקציב.................

פתוחות או סגורות זה לפי מה שאתה מעדיף

סגורות נותן לך יותר אקוסטיקה פשוט וזה עדיף בשביל לשמוע במחשב פתוחות עדיף לריצות......

פורסם

סגורות נותן לך יותר אקוסטיקה פשוט וזה עדיף בשביל לשמוע במחשב פתוחות עדיף לריצות......

הא?!

מה זה השטות הזאת?

פורסם

אי אפשר להסתובב עם סגורות ענקיות כמו HD זאת הכוונה.....

בשביל להסתובב עם נגן פתוחות זה עדיף.....

אם זה לשמוע סאונד בבית או משהו...... אז סגורות עדיף..........

טוב?

עכשיו אתה תגיד משהו אחר אני אשתוק לפני שתתחיל שוב..... :-X

פורסם

אוייי וייי.....

מי אמר שבשביל להסתובב בחוץ פתוחות זה עדיף? את הטכניקה a900 שמעת? את הסנהייזר HD280PRO שמעת?

פתוחות טובות יותר למי שמחפש דיוק בלי מריחה של הצליל ולא איכפת לו שיש זליגת צליל החוצה ופנימה.

סגורות טובות למי שצריך בידוד (דיג'יים וטכנאי הקלטות למשל) או רוצה צליל "חזק" (לא מוצא הגדרה אחרת שתתאים).

וזה כמובן מאוד בכלליות, יכולות להיות אוזניות סגורות שיהיו סופר מדוייקות ואוזניות פתוחות שיהיו סופר מרוחות.

פורסם

טוב ::)

אבל במקום להסביר לי..... אם אתה רוצה אתה יכול אבל עדיף הודעה פרטית

תעזור לפרסם התראד

פורסם

אז פעם הבאה שתרשום שטויות נתקן אותך בפרטי ואז איך פותח התראד ידע שאמרת משהו מטעה??

תקשיב, אני לא יודע אם זה בטעות או בכוונה... אבל אם אתה פולט שטויות לפחות תציין שאתה לא בטוח או "חושב ש..." כי אתה מטעה אנשים וזה בדיוק ההפך ממה שהפורום נועד לו.

ערב טוב

פורסם

לא שיתקן פה אבל שסיביר לי אם הוא רוצה בפרטי

פורסם

כל דבר שנוגע בנושא התראד, תיקון הארה הערה פירוט הסבר וכו... מקומו בתראד, כי שמו שאתה צריך הסבר אני מניח שם פותח התראד צריך, או אולי עוד אנשים שמתעניינים.

עריכה: ובא נסיים עם זה כאן, אני לא צריך תגובה להודעה זו.

פורסם

Rule the pc, דווקא חשוב שיתקנו אותך ויסבירו את זה בתראד ולא בפרטי.

ובנוסף למה שסקורפיון אמר על אוזניות פתוחות וסגורות- כששואלים "אוזניות פתוחות או סגורות"= האם חשוב שלאוזניות יהיה בידוד או לא (ולא "איזה אוזניות אתה מעדיף, פתוחות או סגורות?").

בקשר לשאלה של פותח התראד, בדיוק נפתח דיון שבוא ביקשו המלצה על אוזניות ב300 שקל= 66$ והמלצתי שם על הbeyerdynamic DT231 ב240 שקל= 53$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים