עבור לתוכן

המלצה לאוזניות במחיר מקסימלי של 500 שקל.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה.

הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך?

בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.

פורסם

פתוחות\סגורות? עם מגבר או בלי?

פורסם
  • מחבר

סגורות אני מניח, הבנתי שזה נשמע הרבה יותר טוב (אודות לאקוסטיקה טובה יותר).

פורסם

לא בהכרח, אני מעדיף פי כמה אוזניות פתוחות.

אם אתה מחפש באס עוצמתי אז פתוחות לא יהיו מתאימות כנראה, אבל אם אתה רוצה יותר דיוק ונאמנות פתוחות זאת הדרך לדעתי.

איזה סוגי מוזיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

אמ... אני שומע מהכל בגדול.

שירים בעברית,טראנסים, האוסים, MTV, הרבה מכל הסוגים ממש הכל.

בעיקר אני אוהב לשמוע צליל מדוייק וצלול כמובן בלי לוותר על הבאס, אגב אני רוצה לדעת אם אני ישמע שיפור טוב לאוזן ביחס לATP3 שיש לי, כלומר במחיר כזה של אוזניות אפשר לקנות משהו שיביא הבדל טוב לאוזן?

תודה רבה!

פורסם

אני לא מצליח לחשוב על אוזניות יותר טובות מהHD280 למה שאתה מחפש בתקציב שלך פחות או יותר

פורסם

מכיון ששמיעה זה משהו מאוד אישי וסלקטיבי, קח עצה חינם:

אם אתה בת"א, לך לחנות שמתמחה באוזניות, שנקראת אם אני לא טועה, אדר סוכנויות ברח' החשמונאים, לא יודע מספר..

החנות הזו (שאגב, אין לי כל קשר אליה) מביאה את האוזניות הטובות בעולם שנקראות זנהייזר. גם אחרות ..

תשמע אותן (בעצם דרכן) בהדגמה שיש להם בחנות.. ומכאן תוכל רק להשוות בכמה אתה מוכן לרדת ברמה ואיכות השמיעה.. :lol:

פורסם
האוזניות הטובות בעולם שנקראות זנהייזר

LOL. אולי הכי ידועות אבל הכי טובות בעולם ממש לא האיתי אומר (וסקורפי אתה מסכים איתי שהדגמים הגבוהים של סנהייסר לא ממש טובים למוסיקת טראנסים ושחורה ורוק...) אבל עדיין זה יתן לך השקפה על עולם האוזניות דיי בגדול. אם יוצא לך להיות בי-ם מתי שהוא יש שם מישהו שמחזיק את כל אוזניות GRADO ואממ

נראה לי עוד כמה דברים. קוראים לו איל פור אבל אין לי עליו כל כך הרבה פרטים...

בהצלחה בחיפוש אחר האוזניה המושלמת 8)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

אם בכל זאת יש למישהו המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל אני אשמח לשמוע.

פתוחות או סגורות? אמ.. אני מניח שפתוחות כי אני רוצה יותר דיוק של צליל אבל הבנתי ששם הבאסים קצת פחות מודגשים, אני אשמח לעצה כי אני לא יודע מה להחליט.

תודה.

פורסם

אני ממליץ באמת שתכנס ל"אדר סוכניות" ברחוב חשמונאים 105 ת"א

במידה ואתה גר באזור.

הם מומחים בתחום ותוכל לבדוק מספר דגמים.

אני אישית קניתי שבוע שעבר את SENNHEISER

דגם HD 212 PRO.

ואני ממש מרוצה, עלו לי בסביבות 480 ש"ח.

יש אחריות לשנתיים.

לדעתי (עד כמה שאני מבין) הן אוזניות עם צליל סגור.

ובהשוואה לאוזניות אחרות הבאס שלהם מורגש מאד למי שאוהב.

לשאלות נוספות אני ב nirdrory@hotmail.com

פורסם

לדעתי האוזניות שכדי לך לשקול אלהם הם סנהייסר HD280 וגרדו SR80. אין לי מוסג בכמה אפשר לקנות את הHD280 אבל הSR80 לא כל כך יקרות בארץ (בסביבות ה550 שקל)

ובקשר לHD212 אני לא מבין איך הישראלים מ50 דולר הגיעו ל480 שקל

פורסם

בא נגיד שה 280 פרו הן סגורות מאד מבוייתות, אין להם חלק מהתופעות של אוזניות סגורות אחרות, מבחינה אקוסטית הן יחסית טובות בקטע הזה.

הן הרבה יותר "all around" מאשר הגרדו שלא יתפקדו היטב עם משהו קצת יותר באסי ו"כבד".

ככה לדעתי עדיך את ה280 מה שגם לדעתי הן יותר נוחות.

אבל דע לך הן יחסית גדולות על הראש, הגרדו קצת יותר נורמליות, עוד איך שהוא אפשר להסתנן איתם לרחוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אני רוצה לדעת בכמה אני יכול לקנות את הHD280, קראתי עליהם קצת והם נראות לי כמו משהו איכותי , כמה עולה בארץ?

ואיפה אפשר לקנות?

מישהו ממליץ עליהם, או יכול לתת לי חוות דעת יותר נרחבת?

תודה רבה!

פורסם

יש לך יותר מ1500 הודעות ואתה לא מכיר את העריכה?

תחפש פשוט בפורום ובמנועי השוואת מחירים בארה"ב (bizrate/shopping(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים