עבור לתוכן

ביטלתי את ההצעעה הקודמת וזכיתי במכרז ברמקולים ב1100 שקל... מישהו מכיר אותם? ..

Featured Replies

פורסם

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&=

סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000

alphaal1000-big.jpg

אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל...

עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?

פורסם

אם כולם. תנסה לשמוע אותם אם כמה שיותר רסיברים

פורסם

תגיד לי, אתה קונה מערכת 5 רמקולים כאלה מרשימים מגניבים למראה במחיר מציאה של 1100 שקל, וזה לא ניראה לך קצת חשוד?

Sunshine, כמו שאצלנו בטבריה אומרים: "You don't get something for nothing"- אז שלא ידחפו לך תחארבה לאוזניים!

במערכת הזאת יש 15 דריוורים(drivers) סה"כ, ואם ההית משלם רק על הדריוורים במערכת ההית משלם בממוצע בסביבות 73 שקל. אבל כמובן אתה לא משלם רק על זה, ויש גם עלויות של גוף הרמוקלים עצמו וחומרי הdumping(איכשלא אמורים את זה בעיברית) ואל תשכח גם שתמיד אתה משלם פי כמה על המוצר ממה שבאמת עולה לייצר אותו, אז אני לא מהסס להמר שלייצר את המערכת עולה לא יותר מ200 שקל לייצור ונגיד 10 שקל לדריוור בממוצע.

ברור שאף פעם לא מוכרים רמקול במכיר האמיתי שעולה לייצר אותו, אבל אפשר להשוות את העלויות האלה לעליות יצור רמקול DIY- יענו clone;

למשל דריוור וואפר(woofer) של רמקול ממש על רמה(במקרה הזה proac responce 2.5 המחיר[בחו"ל] של 20K$) עולה 133$ אחד\266$ זוג וטויסטר 50$ אחד\100$ זוג.

לאן אני חותר?

שהרמקולים האלה הם זבל (סיני) בדיוק כמו פירלס ועוד כמה. תקרא, ותשכיל:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=124&art_id=68

שורה תחתונה:

אם תשמע את הרמקולים האלה ורמקולים איכותיים ולא תשמע הבדל ביניהם ואתה בטוח שתהנה עם הALPHA TECHNOLOGY אז בכיף.

אם אתה בכל זאת רוצה משהו איכותי בתקציב נמוך, אתה יכול לנסות לחפש ברשת כל מיני פרויקטים של DIY (כמובן אם אתה רוצה להיתעסק בזה ויש לך את היכולות והקישורים המתאימים).

אם אתה לא רוצה להיתסעסק עם DIY אבל בכל זאת רוצה איכות, אולי עדיף לך ללכת על מערכת שתי ערוצים סטראו(עם מגבר סטראו) למוזיקה, או לקנות רסיבר וזוג רמקולים של מערכת קולנוע ביתית ואז בהמשך(כשיהיה כסף) לקנות עוד רמקולים(חשוב שיהיו מאותה חברה וסידרה כמו הראשונים).

אם אתה מחפש חנויות שמתמחות באודיו יש מדריך מסווג ב www.oznaim.co.il.

מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים