עבור לתוכן

בעיה מורכבת למבינים: ווליום של רמקול, סראונד, חוטים

Featured Replies

פורסם

יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה

בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו

רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול.

ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה

יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL

תודה לעונים

פורסם

איזה רסיבר ... תן דגם ?

אתה מחסיר פרטים

מה בידיוק מחובר לכרטיס קול ?

ואיזה רמקולים אלה ?

פורסם

לגמרי לא מובן, כנראה אני לא מה"מבינים".

יש לך רסיבר סטריאו ואתה רוצה לשמוע עם עוד רמקולים? (יש עוד חוץ מהקדמיים והסנטר?)

מה הקשר לכרטיס קול?

נ.ב.

*קרעתי.

פורסם

לפי מה שהבתי ,אתה חיברת את הסנטר ישירות לכרטיס קול בלי שום מגבר בדרך??????

אם כן....אז לא פלא שאתה שומע ממש חלש...כי האותות שמפיק הכרטיס קול לא חזקים מספיק בשביל להפעיל את הרמקול,ולכן אתה גם לא יכול לשנות ווליום (חוץ מהאפשרות לשנות ווליום בוינדוס)

פורסם
  • מחבר

לא משנה הסתדרתי כבר :)

בקיצור יש לי 5 רמקולים שמחוברים לרסיבר של 2 ערוצים (SAGA stereo amplifier) לא יודע אם אתם מכירים, בקיצור הסתדרתי כי יש יציאה מהרסיבר למחשב אז זה 2 חוטים ששמתי מפצל וזה נכנס למחשב, אז שמתי מפצל לכל חוט (ימין, שמאלי) שמתי את 2 הרמקולים האחוריים שלי בחיבור הימני של הרסיבר וחיברתי את החוט ליציאה הכתומה ואת השמאליים הרגילים לירוקה

ועכשיו יש לי סרואנד ב 2 רמקולים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים