פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הפרק על סקוט טנרמן היה ענק! ;D זה היה באמת גאוני!!!!עוד משהו שחובה ליראותthe biggest dooch in the universזה היה פשוט גאונות לשמהואחריי שראיתי את התוכנית של ג'ון אדוארדס במציאות פשוט חירבנתי
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים סידרה זאת לא אמורה להעביר שום תוכן כל המטרה של הסידרה היא לצחוק על כל נושא שבעולם, מין פרודיה על ארה"ב למשל ומה עם כל הצחוקים על קנדה ועל כל מיני מפורסמים מופלצים שיש הסדרה בא להצחיק ולבדר אם אתה רוצה תוכן תראה דיסקברי . אין תוכן ? נכון כי לא אמור להיות !! :
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים DarkMan, ישנם כמה פרקים ב-SP שיכולים להוציא לסדרה שם פחות טוב. האמת היא אבל, שמאט וטראי הם בין היוצרים היותר מבריקים שקיימים בתעשייה.אני ממליץ לך לעבור על כמה מהפרקים היותר טובים של הסדרה ולשפוט אז, כדי להקל, אבחר את המועדפים עלי מהעונות 7 ו-8:801 - Good Times with Weapons802 - AWESOM-O705 - Fat Butt and Pancake Head711 - Casa Bonitaשתי פרקים מכל עונה, לדעתי גם בין הפרקים הטובים ביותר בסדרה. מלבד זאת, יש לך תמיד את העונות ה-3 וה-5 שהם, לדעתי, בין המצטיינות של הסדרה.לא מנסה לשטוף לך את המוח, פשוט חבל לראות מישהו מפסיד את כל ההנאה הזאת 8)
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר הבחירות שלי מהעונות 7 + 8:Episode 804: The Passion of the Jew (גאוני פשוט גאוני)Episode 807:The Jeffersons (צוחקים על מייקל ג'קסון)Episode 704: Cancelled (פשוט טוב)Episode 703: Toilet Paper
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אוהב את הסידרה,מוריד פרקים שלה המון פעמים (מה לעשות אין לי את זה בטלוויזיה...) אבל אני שונא את הבדיחות על היהודים
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים Wanna get high? ;Dאנחנו עדיין אומרים את זה כשאנחנו רוצים לקבוע להפגש על נרגילה 8)
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אין על SeaMen! פשוט גדול ;D sea men + sea people = sea seaciety אהבתי גם את הפרק עם towilie זה פשוט cult!!! don't forget to bring a towel
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים I remeber the code... *bip *bip *bip....That's it! That's the theme to Funky Townועוד ציטוטים מהפרק פה - http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-65854
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים I remeber the code... *bip *bip *bip....That's it! That's the theme to Funky Town אני לא חושב שזה הלך ככהזה היה יותר משו בכיוון הזהthat's ityou remembered the code??no.. that's the theme of funck town
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.