עבור לתוכן

לקראת האולימפיאדה-שבירת שיא במספר הבעיות

Featured Replies

פורסם

גיליתי ל"הפתעתי" שמה שגורם לשימוש ב100% מעבד באופן קבוע הוא gaobot.gen בדרך לא דרך הצלחתי להפטר ממנו דרך delete.מה שקרה יש קובץ מערכת שנקרא svchost.exe ולו(לוירוס)קוראים scvhost.exe בתור הסוואה אז יכול ליהיות שהבעייה כאן...

בכל מקרה אחרי המחיקה(אני משער-יכול ליהיות שהייתה עוד פעולה בדרך שגרמה לזה...)עשיתי system restore משום שפתאום לא ראיתי עברית נורמלי,כלומר ראיתי הכל הפוך-שמות קבצים,.ץבוק במקום קובץ וכו'...

כמובן-לא עזר,ניסיתי אפילו להתקין מחדש את קבצי העברית וגם זה לא עזר....

בקיצור תמיד הייתה לי הודעת שגיאה כשנכנסתי לווינדוס ,התעלמתי ממנה...עכשיו כשבדקתי מה גורם לה(device manager ב) גיליתי את הדבר המפחיד הבא:נמחק או נהרס לי ה plug and play software device enurmertaorמה שהוביל לכך(אני משער) שהווינדוס לא מזהה את כונני הדיסקים שלי(מופיע לידם סימן קריאה והם לא מוצגים במחשב שלי),מה גם שנמחקו או נהרסו עוד דרייברים אבל אין באפשרותי להתקין אותם ללא כונן דיסקים)cd)...

מה לעזאזל אני עושה???ניסיתי להתקין מחדש את הplug and play...אבל זה לא הלך,חשבתי שאולי עידכונים יעזרו ולהפתעתי גיליתי גם שאין לי אף sp וין באפשרותי להתקין אחד גם משום מה...בנוסף לכל גיליתי שכעת אין אף וירוס.

דחוף עזרה!!!!-אל תגידו פרימוט!!

פורסם

לך ל-start -> run, ובתיבה שתפתח לך תרשום:

sfc /scannow

זה בודק ומנסה לתקן קבצי SYSTEM (הוא צריך את ה-CD התקנה של וינדוס).

מייד אחרי זה תתקין SP1 ותוריד עדכונים קריטיים.

אם זה לה יעזור, צריך לעשות repair דרך ה-CD של וינדוס... תגיד אם צריך ונסביר לך איך

פורסם
  • מחבר

תראה אחי אני יודע שיש לך כוונות טובות אבל pay attention!!

כרגע אין לי כונן CD,יש לך פתרון לזה?

פורסם

קודם כל תנסה. יכול להיות שהוא יפתור את זה בלי צורך ב-CD.

(אנחנו מדברים על וינדוס XP נכון?)

אם לא, תעשה repair, באופן הבא:

1. תעשה boot מה-CD התקנה של וינדוס. ה-setup יתחיל

2. תלחץ enter (לא R !! אפילו שהוא ירשום שם משהו על repair ללחוץ R, אל תלחץ!! תלחץ enter כאילו זו התקנה רגילה)

3. הוא יסרוק את הכוננים ויציג לך את הכונן עליו מותקן לך וינדוס. תלחץ R כדי לתקן את ההתקנה הזו.

***** שים לב ! אם אין לך אופציה R לתיקון ההתקנה, זה אומר שאין מה לעשות, ההתקנה דפוקה מדי בכדי לתקן אותה, אין ברירה אלא לפרמט ****

4. מעכשיו והלאה זה ייראה כמו התקנה מחדש, אבל הוא לא נוגע לך בתוכנות או בקבצים שלך, רק מתקין מחדש את קבצי המערכת של וינדוס

5. תתקין מיד SP1 ועדכונים קריטיים

פורסם
  • מחבר

הממ הייתה לי אפשרות וכך עשיתי אבל לא ראיתי שום שינוי...

מה עכשיו?!

לנסות עוד פעם?

פתרון אחר??(לא,לא הולך לפרמט!)?

תודה לך בינתיים

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני עדיין צריך עזרה.

פורסם

אם ה-recovery לא עזר, אז תפרמט. זה מה יש.

למה אתה מתעקש לא לפרמט - זה בגלל שיש לך מידע חשוב על ה-partition של הוינדוס ? כי אתה יכול במחשב אחר להכין rescue diskettes, ולהשתמש בהם כדי לגבות את הדברים שלך דרך DOS.

פורסם
  • מחבר

אחי אני רואה שיש עם מי לדבר למרות שנראה לי שאתה קצת כועס משום מה...

אני מבקש ממך דבר כזה:

אני צריך התקנה של plug and play software device enumerator

כי הבנתי שזה מה שעושה לי את כל הבעיות.

הרצתי אינספור חיפושים ועדיין לא מצאתי,אני מאוד מאוד יודה לך באם תמצא לי התקנה,או הסבר של מה לעשות במקרה שלי-הדרייבר (זה בעצם קובץ מערכת אני משער)הרוס ואני לא מצליח להתקין אותו...

זה כל מה שאני מבקש-וזה די דחוף האמת.

אני לא מוכן לפרמט שוב באמת שכבר נשבר לי אם רק היית יודע כמה פעמים פירמטתי...

פורסם

טוב, נסה את זה:

Copy machine.inf from %windir%\inf to your desktop

Remove line ExcludeFromSelect=*

Use Add new hardware wizard using the Have Disk option

Select the machine.inf you saved on the desktop

Install Plug and Play Software Device

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

לא הבנתי ת'שורה השנייה...מה אני אמור לעשות?

פורסם
  • מחבר

בעצם עדיף שתסביר שלב שלב.

אני מעדיף לדבר ב195449506

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים