עבור לתוכן

יש לי NF7-SL של ABIT ואני לא מוצא את חיבור הGAME PORT שלו.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה,

אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם.

יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי,

חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).

פורסם

חיבור הGAMEPORT נמצא על כרטיס הקול.

איזה כרטיס קול יש לך ?

עריכה- ואם הכרטיס קול הוא ONBOARD והלוח דיי חדש, תכתוב פה את הדגם של הלוח אם. (אולי זה משהו כזה שמתחבר ללוח, כמו שמוסיפים עוד USB).

CAX4132.jpg

midset02.gif

פורסם

אם אין לך GAME PORT יש כמה אפשרויות, כדאי שתקרא את הספר של הלוח אם כדי לדעת מה המצב.

-יש פורט, אבל צריך לחבר לו חוט (BRACKET) בשביל היציאה הפיזית

-אין פורט, קנה הגה USB

-אין פורט, קנה כרטPCI עם יציאה כזו (דבר די נדיר)

-אין פורט, קנה כרטיס קול עם היציאה (כמעט לכולם יש)

פורסם
  • מחבר

כן כן!! המתאם שדיברתי עליו הוא זה שהראת התמונה הצהוב הזה - אבל לאן בלוח אני מחבר אותו?

ויש לי כרטים קל מובנה ולוח של ABIT הוא נקרא NF7-SL.

פורסם

מצטער שאני לא יכול להגיד לך איפה בידיוק, אבל תראה בחוברת שבאה עם הלוח אם.

ואם אין לך את החוברת, תחפש על הלוח חיבור שמתאים פיזית לחיבור של הGAMEPORT :P

פורסם

אין על הלוח חיבור GAMEPORT.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בחוברת ולא מצאתי שום מילה שאפילו דומה לGAME PORT.

אבל זה לוח שנחשב טוב לא?!?!?!

הלוח אם שיש לי הוא אחלה לוח - אז איך ייתכן שאין לו חיבור כזה - חייב להיות איזשהו פיתרון לדעתי!

יש לכם מושג מה אני אמור לעשות עכשיו?! איך אני מחבר את ההגה אם אין חיבור GAME PORT ?!?!

נ.ב

אז איך יכול להיות שקיבלתי את המתאם הזה (הצהוב שבתמונה שבהודעה השניה) ביחד עם הלוח - אם אין חיבור אז למה שישימו את המתאם??!!

פורסם

אין לו חיבור game port ... על הלוח אם אני לא טועה יש אפשרות לחבר game port זה לוח מצויין זה שאין לו game port לא הופך אותו למעפן... חוץ מזה גם ל audigy שלי אין game port מובנה... אומנם זה בא עם gameport חיצוני שצריך לחבר ללוח של הכרטיס אבל בכל זאת זה לא מובנה..

פורסם

אם אין לו חיבור כזה על הלוח, אז נראו לך שלוש אפשרויות:

-אין פורט, קנה הגה USB

-אין פורט, קנה כרטPCI עם יציאה כזו (דבר די נדיר)

-אין פורט, קנה כרטיס קול עם היציאה (כמעט לכולם יש)

פורסם
  • מחבר

אז זהו זה מה שאני אומר אז איפה על הלוח עצמו אני מחבר את המתאם אני מתכוון בבפנוכו של הלוח לא בחלק של איפה שמחברים את המקלדת והעכבר והרמקולים והמסך!

פורסם

אמרו לך שאין כזה חיבור על הלוח.

אם אתה חושבב שזה שאמר אז זה טועה, הכי טוב שתפתח ת'רד בפורום של ABIT- ותשאל שם אם יש כזה חיבור (או שתשאל מישהו שיש לו את הלוח הזה).

ואם אין, הכי טוב לדעתי שתקנה כרטיס קול בפחות מ100 שקל שכולל GAMEPORT.

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים.

תקראו את כל הת'רד הזה מההתחלה עד הסוף ואז אם לא הבנתם אז אני אסביר.

אבל הקיצר הכי חשוב שכשקניתי את הלוח הוא בא עם המתאם אז למה שהחברה תביא לי מתאם שאין לו חיבור (אני מתכוון למתאם הצהוב...)

בטוח יש איזה פיתרון ללא שום קנייה נוספת, סביר להניח שיש איפה שהוא מקום בלוח שאליו המתאם מתחבר .

אז בדקתי החוברת שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי - ייתכן שאולי אני לא יודע מה בדיוק או איזה חיבור לחפש - אז לא מצאתי,

אז החלטתי לפנות אליכם אולי אתם יודעים איפה הוא או לפחות להדריך אותי,

תודה.

פורסם

בטח יהיה כתוב GAME 1 או GAME PORT תחפש בספר. או על הלוח.. אם אני לא טועה החיבור נראה ככה

.....

....

פורסם

לא היית אמור לקבל את המתאם של החיבור לג'וייסטיק ... ללוח הזה אין חיבור כזה בכלל , והמקום שקנית ממנו את הלוח כנראה שם לך את היציאה הזאת בטעות .

מה שאתה יכול לעשות זה לקנות מתאם מUSB לGAME PORT , הדברים האלה עולים בסביבות ה100 ברוב החניות שיש להם את זה .

בהצלחה .

פורסם

או שתקנה כרטיס קול מאוד פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים