עבור לתוכן

2 בעיות עם הכרטיס קול שעל הלוח NF7-S

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט

אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד

ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים..

מה הבעיה?

פורסם

מי מתקין דרייברים מה WINDOWS UPDATE לאזעזל? תסיר את זה ותתקין את הדרייבר האחרון שיש באתר של נבידיה

בקשר למיקרופון, גם אצלי בהתחלה זה עבד על יציאת המיקרופון, בדרייברים החדשים של נבידיה יש לך כל מיני נקודות לסמן וי, תשחק עם זה כי אני לא ממש זוכר מה סימנתי שזה יעבוד..

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייברים של NVIDIA וזה התקין לי את ה NVMIXER במקום ה SOUNDSTORM

למה???

פורסם

מה זה מפריע לך? ה NVMIXER גם מצויין (זה בעצם שיפור של הגירסא שבאה בדיסק המקורי)

סאונד סטורם זה הצ'יפ, לא תוכנה.... אז בסך הכל לא הפסדת כלום אלה רק הרווחת

אלה אם כן יש איזה שהם אופציות שחסרות לך ב NVMIXER שהיו קודם, ואז הפתרון הכי נורמלי זה להוריד את הדרייברים החדשים ולהתקין את הישנים...

פורסם
  • מחבר

היה לי את התוכנה שבאה עם הדיסק

יאנו ה SOUNDSTORM וזה היה נראה יותר מקצועי מה NVMIXER

בקיצור עדיין המיקרופון לא עובד ביציאה שלו

הוא עובד רק ב LINE IN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים