עבור לתוכן

מישהו המליץ לי לקנות ממנו את הדיסקמן MP3 הזה. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm

הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח.

מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה.

תודה

פורסם
10 Second Anti-Shock

חח מה זה זה

ממש חרא... יש לי דיסקמן MP3 עם 200 שניות אנטישוק.....

10 שניות זה כלום יכול לקפוץ לך בלי בעיה

תוספת:

Output 1: Headphone Stereo (15mW + 15 mW)

האירביר שלי 20 מיליוואט ואומרים שהווליום שלו די חלש וזה שלוש ת'רבע מהעוצבה של האיריבר

Analog Volume Control

לאדע אם זה משנה לך אבל אין HOLD לווליום

אני גם הייתי מנסה למכור אם היה לי את זה...

וגם יופי זה בעיני המתבונן אבל :-X :-\

אני לא הייתי קונה ביותר מ50 שקל

לי יש אחד ממש ממש טוב ווליום ממש איכותי אנטי שוק כמו שאמרתי 200 שניות של גרונדינג בן שנה והייתי מוכר אותו בערך ב300 שקל והוא לוקח את זה שהציעו לך נראה לי פי שלוש...

(וזה לא פירסום מה שאמרתי)

פורסם
  • מחבר

עשר שניות אנטישוק?.... טוב לא יודע ... אני קצת הבנתי מזה... זה השניות בין כול קפיצה בערך כאילו אחרי עשר שניות עם בדיוק אתה מזיז את הדיסקמן אז זה קופץ? ויש את המהירוצ שזה מתחיל עוד 10 שניות?... טוב אני יקנה משהו יותר טוב כמו דיסקמן MP3...

פורסם

10 שניות ארטישוק זה הזמן שנכנס לנגן בזכרון.

אם תנער אותו רצוף ככה שהוא לא יצליח לקרוא כלום מהדיסק, הוא ינגן נורמלי 10 שניות ואז יתחיל לקפוץ.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא עד כדי כך משועמם שאני ינער אותו אבל בכול זאת אני לא יקנה אותו כי אני מעדיף משהו יותר טוב וחדש מבחינת הגדם. עם ID3 וכו'... והולד לסאונד

פורסם

במכונית, בריצה, בתיק, בהליכה, ברעידת אדמה

זה בלי בעיה יתנער 10 שניות

לי כמו שאמרתי יש דיסקמן Mפ3 ל200 שניות אנטישוק ובחיים לא קפץ לי........

אבל החיסרון הוא שלוקח לו 15 שניות ככה בהתחלה לקרוא את הדיסק ורק אז הוא נמגן אבל זה שווה את זה.....

10 שניות זה כמעט כאילו אין בולם זעזועים

פורסם
  • מחבר

אחי! דבר ראשון אין מצב שאני קונה אותו דבר שני - תוכל להמליץ לי על דיסקמן MP3 כמו שלך אני מתכוון עם הרבה אנטישוק?....

שלחתי הודעה מקודם בקשר לחנויות ברקמת גן רק שלא ענו לי אני יודע שאולי זה לא רצוי לבקש לענות על הנושא אבל בבקשה תשים9 לב ... כי אני ממש לא מבין בדיסקמנים... אולי קצת... אבל ממש אין לי נסיון בקטע של קניה והבנת המכשיר אז תוכל בבקשה לעזור לי ...?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים