עבור לתוכן

יש לי בעיה עם חיבור המיקרופון לכרטיס CREATIVE AUDIGY 2..

Featured Replies

פורסם

שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail..

אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[

לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר..

הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP..

תודה מקרב לב על העזרה!! ;)

פורסם

חשבתה על האפשרות שהמקרופון מושתק?!

לך למיסר סראונד ואיפה שרשום לך S/PDIF IN או CD Didital (מה שאתה משתמש הכי פחות), מעל הקו של העוצמה יהיה לך ציור וחץ בצבע צהוב מצביע לכיוון למאטה, תלחץ על הציור ותשנה למקרופון, תבטל את האיקס למאטה ותגביר לפי הצורך...

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה וגם זה לא עובד!

שיניתי את ה CD DIGITAL ל MICROPHONE ו גם ב REC מסומן אצלי מיקרופון וגם המיקרופון מחובר כניסה של המיקרופון ונדה!.. ??? :'(

פורסם

1) תבדוק שהמיקרופון לא דפוק.

2) תבדוק שזו באמת הכניסה הנכונה (אני תמיד מתבלבל הין בכניסות בaudigy 2).

3) תנסה להקליט עם המיקרופון ולא לשמוע ישירות ותראה אם זה עובד.

4) דרייברים מעודכנים אף פעם לא הזיקו.

5) תנסה לכוון את עוצמת המיקרופון דרך לוח הבקרה ולא דרך הSurround mixer.

6) בכיוון EAX יש אפשרויות שונות לכל מקור - תבדוק שהמיקרופון לא על 0 % שמה.

7) תבטל אפקטים של EAX.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל מה שרשמת,כל הפאקטים שלי על DISABLED,המיקרופון עובד טוב מאוד על מחשב אחר

חיברתי אותו לכניסת MIC (הסמוכה ליציאת SPDIF).. זהו אני כבר לא יודע מה לנסות יותר!! :'(

יכול להיות שזה בגלל ש הencoder שלי על SPDIF או שבגלל שבסראונד מיקסר מסומן DIGITAL OUTPUT ONLY?

פורסם

תנסה לחבר רמקולים אנלוגיים או אזניות.

פורסם
  • מחבר

damn

כלום לא עוזר

פורסם

לך לאיזה חבר עם המקרופון ותראה אם הוא עובד אצלו... מקסימום תקנה חדש ב15 שקל, לא ניראה לי שזאת בעיה בהגדרות...

פורסם
  • מחבר

תודה לכל התומכים הכל איכשהו הסתדר בסוף :D

פורסם

חח אוקיי..... :jump::beerchug:

פורסם

משום מה אלה תמיד הפתרונות עם בעיות במחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים