פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7022851&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 מה שאני חיפשתי זאת מערכת טובה שתהיה חזקה ושישמעו בה יפה... גם שירים וגם סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר בכדי לצפות בTVOUT ולשמוע ממנו.... אני לא מחפש מערכת איכותית מכיוון שמערכת כזאת עולה 4000 שקל לפחות... מה שחיפשתי זאת מערכת בינונית שתספק אותי... האם המערכת האת תספק אותי?.... תודה רבה
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים זכית.... : גם אם תקנה בנפרד כל מוצר זה עדיין יעלה ככה, זה לא שום דיל מיוחד.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר זכית.... : גם אם תקנה בנפרד כל מוצר זה עדיין יעלה ככה, זה לא שום דיל מיוחד. אחי בדקתי כל חלק וחלק באתר www.zap.co.il והמחיר שם יותר... ראיתי את כל המערכת במחיר 2300 לא נראה לך שווה?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר לא נראה לי שווה יותר מ500 שקל, אבל תהנה לך.אחי אני מאוד יעריך אם תוכל לקרוא את המפרט שלה ולהגיד לי אם היא בסדר...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים זה לא משנה 20W או 20000W, גם לא RMS, אתה צריך לשמוע את המערכת, לשמוע את הצליל שהיא נותנת.זה לא משהו שיהיה רשום לך על שום נייר, זה סלקטיבי לכל אדם ואדם.כמובן שגם תקציב משחק פה תפקיד מאוד חשוב, וכמה שתאהב את הצליל של מרטין לוגן, לא תוכל להרשות לעצמך כאלה, אלא אם כן תמכור את הדירה שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים בקיצור אם יש לך איך, תלך תשמע קודם את המערכת, תקשיב לצליל.בכל מקרה מחיר טוב בשבלי רסיבר, DVD ורמקולים ביחד.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים כמו שכבר נאמר פה הסאונד הוא סובייקטיבי לכל אדם ולכן לתת תשובה האם מערכת זאת היא טובה תהיה קשה השאלה היא האם אתה מרוצה ממנה ומה היו הצפיות שלך ממנה. אם אתה לא רגיש לסאונד אז היא בהחלט תענה על הדרישות שלך. אל תתעצבן מהתגובות שקיבלת פשוט רוב האנשים בפורום הם אודיופילים ולכן הדרישות שלהם גבוהות בהרבה! בכל אופן תתחדש ומקווה שתהנה ממנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.