עבור לתוכן

בבקשה תמליצו לי על אוזניות עד מחיר של 200 ש"ח+משלוח

Featured Replies

פורסם

יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח.

אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.

פורסם

עזוב אותך לבזבז כסף על משלוח

רד לאיזה חנות אלקטרוניקה\מוזיקה ותקנה סנהייזר במקסימום תקציב שלך

אני לא זוכר את הדגם המדוייק אבל ראיתי ב220 שקל בחנות אלקטרוניקה בחיפה איזה סנהייזר חביבות מאוד..

פורסם

זה לא נכון, סנהייסר הם לא חברת על שהכל הכי טוב אצלהם, יש דברים טובים אחרים באותם המחירים!

אבל לצורך העניין אין לך אוזניות ששות קניה במיוחד ב200 ש"ח, או שתשמור את הכסף לבילויים ושטויות או שתחסוך עוד ותקנה משהו נורמלי.

פורסם

למה אתה מזלזל, זה שהוא לא מוציא 800 שקל אוזניות לא אומר שהוא יקבל חרא של אוזניות באיכות של ג'אזר אל זרקה

יש אוזניות פשוטות שהם בהחלט מספקות

השאלה מה הוא רוצה, אוזניות ליומיום שאפשר להסתובב איתם ברחוב? עם רוב הסנהייזר וקוס וכל הענקיות תתפדח לצאת מהבית, כל אוזניה בגודל הראש שלך

יש כל מיני סוני וכאלה בסביבות מחירים שלך (כמו האלה שמתקפלות פנימה, אין לי מושג כמה עולות אבל הם נשמעות סבבה לגמרי!)

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין באוזניות הענקיות האלה, שמתלבשות על כל האוזן.

ואני משתמש באוזניות רק בבית למחשב.

ושוב, אני לא מחפש אוזניות "מקצועניות" שיעלו לי יותר מ-400 ש"ח, אני בסך הכל רוצה אוזניות עם איכות טובה לשמיעת מוזיקה וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים