עבור לתוכן

תמיכה עברית בנגן ה-iPod..

Featured Replies

פורסם

אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! :nixweiss:

לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום!

זה המכתב ששלחנו  - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html)

I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer.

כן, קצר, אבל די ממצה את העניין.

אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שתשלחו..

והכי הכי חשוב תשלחו כמה שיותר!

פורסם

רעיון טוב, ככה עשו עם הנגנים של אייריבר וזה מתקדם לפחות :)

פורסם

תומר,

אני מציע לך לפנות ל-www.yeda.co.il שהם הנציגים הרשמיים של אפל בארץ.

אני זוכר שראיתי שם איזה שני טלפונים סלולריים, תתקשר אליהם ותשאל מדוע אין עדכון לקוראי השפה העברית.

מי יודע,

אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

איתי, אמרתי לך כבר שאתה סוס? אחלה רעיון, מחר על הבוקר אני ארים להם טלפון. אגב, איתי, עמרי וכל השאר שקוראים ת'ראד זה.. נסחו מכתב או שתשלחו את המכתב הצנוע שאני כתבתי ושלחו אותו לאפל, גם זה יכול לעזור.

פורסם

כבר היה תראד שקיבלו שירות חרא מנציגים של אפל..............

לאדע אבל יש לי הרגשה שלא שמים על השפה שלנו.......

פורסם

תומר, לא הבטחתי שזה יעזור אבל שווה לנסות, מה שבטוח זה שהם יכולים לעזור לך הרבה יותר מאתנו.

Rule The PC, אם לא תנסה לעולם לא תדע :)

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הת'ראד הזה ומקווה שהפעם תיהיה היענות יותר גבוהה..

פורסם

נסחו מכתב עניני לנציגות אפל בארץ, בקשו מהם לפנות את צומת הלב של החברה לגבי נושא זה.

אני בטוח שאולי אפילו במידה ורכשת את המכשיר לא מזמן אולי יחליפו לך אותו באחד חדש שיתמוך...

אני ממליץ לנפח להם את ה"אגו" ולהוסיף במכתב שיש שוק עצום של צרכנים למוצר ה IPOD בארץ ורק תמיכה בפונטים עבריית

תגדיל את צריכת המוצר....  :D אולי אז בתהליכי היצור של המוצג או הדגמים הבאים כבר תהיה תמיכה בעברית.

מקווה שעזרתי, במידה ואתה צריך עזרה בניסוח מכתב אשמח לעזור לך

פורסם
  • מחבר

מאוד אשמח אם תעזור.. תוכל לתפוס אותי באייסי שמספרו - 349449656

אגב, דיברתי היום עם נציגות אפל בישראל והם אומרים שהדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה להפנות אותי לאפל העולמית.

אגב, המכשיר שלי נקנה בכלל בחו'ל ולא יסכימו להחליף לי, למרות שלא צריך הרי בשביל מה יש עידכוני פירמוור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים