פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים בתור התחלה זה דיי ישן.חוץ מזה ש-WINXP מערכת הפעלה לא רעה ובכלל, מה האלטרנטיבות? "מכונית" שנוסעת מדהים והכל עובד בה בצורה מושלמת אבל לא מתאימה למרבית הכבישים? אז אין בעיה, קח מכונית כזאת ושב בה בתוך החנייה בבית שלך כי אי אפשר לנוע איתה בכבישים....
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר באיזה כבישים אתה לא יכול לנסוע איתה? ניסית?מדובר על מקינטוש אם לא הבנתםלא לינוקס(למרות שחלק מהדברים נכונים גם לגביי לינוקס)אבל זה נכון שרוב המשחקים והתוכנות לא יעבדו על מק או לינוקס
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מדובר על מקינטוש אם לא הבנתםלא לינוקס(למרות שחלק מהדברים נכונים גם לגביי לינוקס)אבל זה נכון שרוב המשחקים והתוכנות לא יעבדו על מק או לינוקסוזה לא בגלל לינוקס. המשחקים שיש להם גרסא לינוקסאית טבעית (ET, UT2004, AA) עובדים יותר מהר על לינוקס מאשר על וינדוס (כי המערכת יותר יעילה וזה ידוע).אם למשל בוקר אחד EA או ID או Valve תחליט שמעכשיו לכל משחק שהיא מוציאה תהיה גרסת לינוקס (כמובן שזה "מגביל" את סוג הממשק ל- OpenGL) אז תראו שגם כל זה ישתנה. כי כל שאר החברות ילכו בעקבותיה, אני בטוח שזה עד כדי כך פשוט. רק בינתיים אין לאף אחד אומץ, רצון או סיבה (בשל פלח השוק המזערי של לינוקס בקרב המשתמשים הבינתיים) לעשות כן.וברגע שזה יקרה, לא תהיה לי יותר סיבה להשתמש בחלונות.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים דוגרי ברגע שזה קורה לא רק אתה תעבור ללינוקסאבל עדיין יש אפשרות לשימוש בתוכנה WINE שבעזרתההפעלתי לא מעט משחקים בעבר שפעלו כמו שצריך אצלי בלינוקסהבעיה היחידה שהיתה לי בלינוקס היה המודם לשעבר שליאבל זה לא עצר בעדי לעבור וקניתי מודם חדש אז אנשים צריכיםלהיפתח יותר לעניין המק ולינוקס כי זה מתקדם וגודל והמודעותלזה מתחילה להתפתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.