עבור לתוכן

אוזניות MDR P180 HIFI של סוני

Featured Replies

פורסם

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן.

האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

פורסם

ניסית לחבר אותם למגבר נורמלי לא דיסקמן?

נאי לא מכיר את הדגם שיש לך אבל יכול להיות שפשוט הם לא מקבלים מספיק בשביל להפתח...

פורסם
  • מחבר

אמנם אני לא מבין בנושא שום דבר, ואתה בטוח מומחה, אבל אני לא מבין על איזה מגבר אתה מדבר. קניתי אוזניות למחשב ולדיסקמן וכל מה שאני מבקש זה ביצוע סטנדרטי, ואני מקבל שליש ביצוע ממה שהאוזניות הפיציות שבאות עם דיסקמן נותנות. אני מדבר על האוזניות האלה שנכנסות לתוך האוזן...

פורסם

האוזניות בעקרון דיי בסדר יחסית למחיר...

מה שכן הן צריכות יותר כוח כדי לעבוד כמו שצריך אז יכול להיות שהן יהיו יותר חלשות מהדיסקמן שלך, מוזר שגם המחשב לא מספיק חזק, אולי תנסה אותם אצל חברים תראה אם זה אותו סיפור...

אם זה עדיין לא בסדר יכול להיות שיש משהו לא בסדר אצלך באוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים