עבור לתוכן

מחפש רמקולים עד 400 שח...

Featured Replies

פורסם

תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)

פורסם

אין דבר כזה רמקולים איכותיים 4.1 או 5.1 ב-400ש"ח!!  :P

אתה רוצה 5.1 תקנה אוזניות טובות של זלמן 5.1 שעולות 299ש"ח או שתוסיף עוד 80ש"ח ותקנה ATP3 2.1 אבל הם ברמה גבוה במיוחד!!

שווה מאוד לקנות אותם!!

יש לי את האוזניות ופשוט חוויה לשחק איתם דום 3 וגם מפחיד שם רצח אם האוזניות יש לי גם הרקולס 5.1 שזה סאב ו-5 רמקולים אבל איתם לא מפחיד לשחק כמו אם האוזניות!!

אם האוזניות אני מת מפחד!! הצווחות של המפלצות מפחידות רצח!! ובכלל המוזיקה אם הזוניות יותר שווה!!

לפי דעתי 299ש"ח אל האוזניות האלה זה מחיר מעולה וזה פשוט דבר חייתי!! ;D

פורסם

טומי אני חולק עלייך בקשר לזה שאין רמקולים 4.1 אייכותיים ב400 שקל לדוגמא הinspire4400 רמקולים מעוליים ואיכות שלהם טובה מאד לא שמעתי תאוזניות של זלמן כך שאני לא יודע מה יותר טוב אבל גם הקריאטיב מאד טובים הנה לינק אליהם

http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=INSPIRE-4-1-4400&affiliate=zap

פורסם

לא יודע אני לא חושב שהם שווים משהו במחיר הזה!!

אומנם הם כן טובים ונשמעים מעולה אבל עדיין לא שווה לקנות 4.1 במחיר 400ש"ח... :-\

עדיף לקנות 2.1 ATP3 שהם באמת מעולים!!

פורסם

אם אתה מדבר על אלטק ליסינג אני מצדיק אותך הם מעולים אבל הוא ביקש 4.1 וזה מחיר מציאה במיוחד שהם של קריאטיב לי יש רמקולים של קריאטיב ואני יכול להגיד שהרמקולים שלהם מעולים

פורסם

פעם שמעתי את אותו דגם רק של 2.1 אבל אותו רמקול אותה צורה ואותו סאב... הם לא רעים אבל לפי דעתי לא חזקים!!

והסאונד לא משהו בווליום גבוה :-\

פורסם

לחבר שלי יש את ה 4.1 האלה והם על הפנים (בלב שלם)!!!!!!!!!!!

פורסם

אם אתה משוכנע שאתה רוצה 4.1 \ 5.1 קח את הסט של לוג'יטק ולא של קריאטיב יעלה לך קצת יותר אבל שווה כל אגורה בתקציב הזה.

אם אתה יכול להתפשר קנה ATP3 אין אחד שלא היה המום מהרמקולים האלה לטובה ביחס לתקציב.

פורסם

לחבר שלי יש את ה 4.1 האלה והם על הפנים (בלב שלם)!!!!!!!!!!!

הם ממש לא על הפנים, הם נשמעים טוב מאוד כל עוד אתה לא מעבר ל50% ווליום, ועוד עם משלבים אותם עם כרטיס קול נחמד אז הם יעשו עבודה סבירה.

הקראייטיב הם סבירים בהחלט (ולא יותר), אבך אם כבר קונים משהו אז רצוי שיהיה 5.1 וחזק וטוב, צלול ככל האפשר וה-Z640 של לוג'יטק בהחלט עונים על דרישות אלו, אך תצטרך להוסיף 100 שקל לצורך הקנייה שלהם, אבל בהחלט משתלמש ההשקעה, תשקיע עוד 100 שקל כי אח"כ אם אתה תקנה משהו שהוא "סתמי" כדי לקנות כמה שיותר מהר אתה תצטער וסתם תבזבז 400 שקל וחבל פשוט.

תתחדש  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים