פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אפשר להשיג גרסאות בטא בצורה חוקית רק אם אתה אחד מהבטא טסטרים של מיקרוסופט אבל מאחר ואתה לא אז רק דרך כל מיני אופציות לא חוקיות כמו תוכנות P2Pאבל זה לא ממש מומלץ היות וגרסאות אלה מלאות בבאגים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אני חושב שגרסאת באטה לא יצא רק אלפה וזה עוד יותר גרוע ... לכן עדיף לחכות עוד קצת ..
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?חה חה חה חה חה חה ! ! ;Dמה אתה כל כך מצפה לזה ?! ;D חח , אוהד מייקרוסופט ! ;Dלמי אכפת מתי הוא יוצא ? בטח הם כבר מכינים את העדכוני אבטחה שלו ! ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים חחחחחחח אם מישהו רוצה לפתוח אתר עם עידכוני אבטחה לוינדוס הוא צריך שרת עם כמה גיגה :-X וכן יצאה האלפא עכשיו אי אפשר להשיג כי היא כבר ישנה אבל פעם יצאו איזה 2 - 3 גרסאות אלפא
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני כבר התקנתי אותה , ומבשרי אני אומר לכם , אל תתקינו , היא פשוט גרועה כל המראה הויזואלי , הצורה שהוא בנוי בתוך המחשב שלי , ועוד הוא היפך לי את הכוננים הפך לי את C ל D , בקיצור ממש מסריח מיהרתי מהר מאוד להחזיר את הישן.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים נו מה אפשר לצפות, גם ככה יש כל כך הרבה באגים במערכת סופית של מיקרוסופט אז תארו מה יהיה בבטא, ועוד יותרגרוע מה יהיה באלפא!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.