עבור לתוכן

מחפש חנות לקניית אוזניות

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro

מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ)

כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל

תודה

פורסם

יש לך כמה אפשרויות:

-להזמין מHeadphone.com שדרכם זה יעלה 30$ משלוח.

-להזמין מ www.Meier-audio.de. אומנם אין שם את זה ברשימה של האוזניות למכירה, אבל אני בטוח שאם תבקש ממנו באימייל הוא יוכל "לסדר" לך אותם במחיר טוב. ודרכו המשלוח לא יעלה פחות מלהזמין מארצות הברית(הוא נמצא בגרמניה). בקשר לאמינות, אתה יכול להיות רגוע- Jan Meier הוא בן אדם מאוד אמין, ומכובד בקרב קהילת האודיופילים(שמתעסקים באוזניות).

- להזמין מ www.bhphotovideo.com ב100 + 32$\40$\40$\85$ משלוח(תלוי איזה). יש להם גם אפשרות עכשיו של לקבל מחיר יותר טוב על המוצר הזה; כל מה שאתה צריך, זה להשאיר את האימייל שלך והם כבר יחזרו אלייך...

- או פשוט לחפש בfroogle.google.com מחיר יותר טוב ולבדוק אם אותה חנות שולחת לארץ. למרות שלא ההיתי ממליץ על זה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

מאיזו אחת מהחנויות אתה היית קונה ?

ונגיד אני מזמין, אני צריך להביא להם מס' כרטיס אשראי, לא ?

זה לא מסוכן ?

פורסם

אני קניתי מheadphone.com.

קניתי אצלם Sennheiser HD497 וEtymotic ER4P, באותו משלוח.

המשלוח לא עלה הרבה, האוזניות הגיעו והכל סבבה.

מסוכן? לא ממש. אם באמת מטריד אותך עניין הכרטיס אשראי, תמסור להם אותו בטלפון.

פורסם
  • מחבר

קודם כל מצטער על ההקפצה

אז אני מזמין

Sennheiser HD 280 Pro

מ B&H

http://www.bhphotovideo.com/bnh/ controller/home?O=&A=ShowProduct&Q =&sku=240764&is=REG&m=Y

אם אתם לא רואים מה כתוב שם, האוזניות עולות 85 דולר, המשלוח 30. סה'כ 116 דולר.

אם אתם חושבים שיש דגם יותר טוב וכדאי בערך בטוח המחירים הזה, אנא תגידו לי.

פורסם

לכל אוזניה יש משלוח. אז אם אני יביא לך אוזניה ב116 דולר אתה תשלם יותר...

הHD280 מעולות ולדעתי שווה לך ללכת עלהם (או על הגרדו SR-80 אבל זה אוזניה אם אופי אחר לגמריי וצליל אחר, יש כאלה שאוהבים אותה ויש כאלה שלא)

פורסם
  • מחבר

לא אני סגור על ה HD280, גם שמעתי אותם עם iPod וזה נשמע מצויין

והחלטתי להזמין מ H&B (החנות השלישית בהודעה השנייה)

עכשיו שמעו אבא שלי אמר לי קודם שישלחו לי Deal Confirmation ורק אז להגיד להם מס' כרטיס אשראי

וכבר עברה שעה וחצי ו 3 טלפונים והם עדיין לא שולחים לי

מה אתם אומרים ? אהם באמת אמינים ? אז למה הם לא שלחו את זה ?

תודה

פורסם

אני הזמנתי מהם(B&H Photo Video) את ה EMU 0404 שלי; הגיע אלי תוך 3 ימים בדיוק מיום אישור ההזמנה, ולאשר את הכרטיס אשראי לקח להם איזה יומייים(אבל זה היה ביום מנוחה, שבת->ראשון).

שלושת האתרים הם מאוד אמינים ואתה יכול לסמוך עליהם ב100%.

פורסם
  • מחבר

אני הזמנתי מהם(B&H Photo Video) את ה EMU 0404 שלי; הגיע אלי תוך 3 ימים בדיוק מיום אישור ההזמנה, ולאשר את הכרטיס אשראי לקח להם איזה יומייים(אבל זה היה ביום מנוחה, שבת->ראשון).

שלושת האתרים הם מאוד אמינים ואתה יכול לסמוך עליהם ב100%.

וזה היה במשלוח רגיל או היקר ?

כי זה של ה 30 דולר כתוב שזה מגיע תוך 10 עד 14 ימים...

ותודה רבה, אני אגיד את זה לאבא שלי זה ירגיע אותו

פורסם

משלוח של 40$ דרך UPS (כתוב שמגיע תוך 3 עד 5 ימים מקסימום).

פורסם
  • מחבר

משלוח של 40$ דרך UPS (כתוב שמגיע תוך 3 עד 5 ימים מקסימום).

אה כן ? חשבתי לוקח יותר זמן

טוב אז אני אקח את של ה 40 דולר, תודה רבה רבה על העזרה

(והם שלחו לי את הפרטים באימייל כבר, אני מזמין מחר)

פורסם

משלוח דיי יקר תאמת. אני את האוזניות שלי (טכניקה A900) שלחתי במשלוח רגיל שעולה 19 דולר וקיבלתי אותם תוך 5 ימי עבודה.

פורסם

שמע אור, אתה שלחת דרך USPS- United States Postal Service, וזה משלוח יותר זול ופחות איכותי. חוץ מזה, תקן אותי אם אני טועה, אבל לא הייתה לך אפשרות של tracking (לפחות לא בפירוט מדויק של איפה החבילה נימצאת בדיוק ומתי) וקיבלת אותן בדואר ולא אם שליח, נכון?

ברור שזה לא כזה חשוב(במיוחד למי שרוצה לחסוך כמה שיותר), אבל אין לו ממש אפשרות אחרת. המשלוח הזול ביותר של USPS זה ב32$(באתר שהוא מזמין ממנו) ומגיע תוך שבוע-שבועיים(אם אני לא טועה, אין לי כוח להיכנס עכשיו לאתר שלהם לבדוק) ולהוסיף $8 כדאי לקבל את זה בפי שתיים זמן לדעתי שווה את התוספת.

ורק שזה יהיה ברור, audiocubes זה אחד מהמקומות היחידים שעושה משלוח לישראל בפחות מ30$(חוץ מJan Meier ששולח במשלוח ממש זול); בדרך כלל המחיר מתחיל ב30$ למשלוח דיי איטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים