עבור לתוכן

העברת קבצים איטית עם ה iHP-120

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack .

אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח ..

לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[

פורסם

בטוח שיש על הלוח שלך USB 2.0?

פורסם

אין לך כנראה בלוח USB2,אני מכיר את הבעיה כי כשאני הולך עם המכשיר שלי לחבר ואין לו USB2 אז אני מקבל את אותה ההודעה וההעברה לוקחת המון זמן.

פורסם

הלוח שלך תומך USB2, אבל לפי מה שהבנתי חיברת Hub USB חיצוני והוא במהירות תומך רק בUSB 1.1.

תחבר את הכבל של האייריבר ישירות לחיבורים בלוח ותראה אם נפתרה הבעיה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר אותו ל USB Hub , וגם לחיבור OnBoard ( ויש 4 כאלו - באף אחד מהם זה לא עובד ) . בשניהם מתקבלת אותה שגיאה .. מותקנים כרגע הדרייברים שמגיעים עם הלוח .. אני אנסה לעדכן דרייברים ונראה אם זה עוזר ...

פורסם

תבדוק בביוס שUSB2 מופעל.

אתה עם SP1 בXP? כי אחרת אין תמיכה לUSB2, ותתקין גם את הדרייבר האחרון של Nvidia ללוח.

פורסם

אני מאמין של sp1 אין שום קשר לדבר, אני בלי sp1 ויש לי תמיכה ב usb2. העניין הוא שאתה כנראה צריך להתקין את הדרייבר של usb2 שבא עם הלוח אם שלך.

פורסם

ין כזה דבר - בלי SP1 לWINXP אין תמיכה לUSB2.

פורסם

אם אתה אומר. אני יודע בוודאות שלא התקנתי SP1 ויש לי XP והתמיכה בusb2 קיימת, אבל הוויכוח הזה לא רלוונטי לנושא.

פורסם

אז אולי התקנת מהווינדוס אפדייט את העידכון שצריך בשביל זה.

בכל מקרה - תנסה את כל הצעדים שאמרתי ותודיע לנו.

פורסם

ללא ממש, אני לא טורח לעדכן את מערכת ההפעלה. כל מה שעשיתי זה התקנתי הדרייבר שבא עם הלוח אם וזהו. בכל אופן כדאי שהבחור שפתח את הנושא יבדוק גם את עניין SP1 אולי זה יספיק...

פורסם
  • מחבר

סידרתי את זה . תודה רבהההה ל Uber המלך :>

התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר שלך Epox , ואז כשבאתי להתקין את SP1 גיליתי שאני משתמש ב CDKey לא חוקי . מסתבר שמיקרוסופט עצמם פירסמו מדריך לשינוי הסידיקי , כך ששיניתי את הסידיקי ( לאחד חוקי שנקנה ד"א .. ) , והתקנתי את ה SP1 .

תודה רבה , שוב =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים