פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים!אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל!ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'(אולי הבס מקולקל :'( :-[
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים כמה אפשרויות.בדרך כלל בסאבים למינהם יש מאחורה פוצינומטר (חוגה ) שאתה מסובב מ 0-10 וזה מגביר או מוריד את עוצמת הבאסים תבדוק שם דבר ראשון.דבר שני תבדוק בהגדרות הקול אצלך תפתח את ה volume control וב שליטה הראשית הראשית play control תלחץ מתחת מתקדם ותכנס תראה אם הבאסים במקרה מכוונים לנמוך מידי אז תזיז לאמצע של הסקלה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר אני חושב שהבס עכשיו פועל ! שהבס פועל הבס צריך להיות חזקקקקקקקקק הוא בניני כי זה לא מריד את כול החדר!!
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר הבבאס פועל! אבל שהבאס פועל אני מרגיש שבאס חלש חלש ככה זה צריך להיות בATP 3?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים או שיש לך בעיה בחוש המישוש או שיש לך בעיה במערכת...כי אצלי במוסיקה חזקה עם הATP ממש מרגישים באסים, אבל לא רק אצלי אני רציני הארון רועד...ואז אני כמובן מנמיך את הבאסים עד פחות מחצי כדי שלא ישתלטו יותר מידי על המוסיקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.