פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים ataac cd walkman d-ne800 זה מה שכתוב על האריזה מישהו שמע עלי? כי אני קניתי אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לא מכיר את הדגם הספציפי אבל יש לי דיסקמן של סוני מדגם WALKMAN D-E220 והוא מעולה, יש לו את האנטישוק הכי טוב שראיתירק נדפק לי בו המקשים עם הזמן
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר זאת מין אפשרות של קיבוץ אתה מקבל תוכנה עם הדיסקמן שהיא התוכנה שצורבת וזה בעצם ממיר את הקבצים לסיומת אחרת שהנגן קורא. נגיד כשאתה צורב דיסק מוזיקה זה הולך לפי מספר הדקות של השיר. אבל פה זה לא פה זה הולך לפי הגודל של הקובץ ז"א זה נותן לך לצרוב פי כמה מדיסק רגיל. כתוב לי על האריזה שבאיכות הכי טובה (132 KPS) אפשר לעשות 10 אלבומים. אלבום = דיסק של 60 דקות. שאלה שלא ממש קשורה כמה דיסקמן היום עולה אבל לא משהו פשוט משהו כזה טוב
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים הה אין לי את האפשרות הזאתי..קנה דיסקמן שתומך בMP3כמה תקציב יש לך? הטובים מתחילים מ 400 ככה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אתה מוכן להרגיע עם התמונה שיש לך מתחת לשםהיא עוברת כל גבולוגם את חוקי הפורום
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר תשמור על המחשב ותקטין ואז תעלה לנענע או משהו בכל מקרה זה עלה לי כ 500 שקל אבל אני מאד מרוצה יש לו גם מין תחנת עגינה שאתה מחבר לה מאחורה את החשמל ואז כשאתה שומע זה גם נטען וזה גם בא עם מין שלט והוא גם בא עם מין מטען יענו מין בית בטריות ניד שאתה מכניס 2 סוללות AA ואז אם נגמרו לך הבטריות אתה יכול להשתמש בזה ... לפי דעתי נגן טוב אבל אני רואה שאין אותו בארץ :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים טוב אני ינסה עוד מעט בקשר לתמונה ובקשר לדיסקמן..בחירה טובהאיפה קנית אותו? רק שתדע שסוני מעולים ביצור דיסקמנים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר תאילנד בדיוטי פרי המוזר שלהם ... הייתה לי אפשרות לקנות את איריבר הדגם עם ה 20 גיגה עלה בערך 1700 זה מחיר טוב? ולדגם עם 40 גיגה הם רצו 2200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.