פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני קונה את הלוח הזה:http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htmויש עליו כבר כרטיס קול.מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci.האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך?אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד.כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM .אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות?תודה רבה.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר זאת שאלה טובה.אינני יודע מהו כי זה לא אצלי אלא אצל קרובה שלי.מה שכן,המחשב עצמו נקנה לפני 4 שנים בערך כך וזה לא היה כרטיס ברמה גבוהה,משהו סטנדרטי.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני הייתי נשאר עם הכרטיס קול שעל הלוחכרטיס קול לפני 4 שנים לא ממש טוב.. במקרה הטוב אולי הוא 5.1 אבל עם הלוח אתה מקבל 6 ערוציםוזה לא חשוב החברה כי גם ככה כרטיס מלפני 4 שנים לא ממש משתווה או אולי לא תרגיש בהבדלאתה יכול לנסות את שניהם ולהחליט מה טוב לך
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים רק להזכירך אם אתה מכניס כרטיס קול חיצוני תבטל את הפנימי דרך הביוס למניעת התנגשויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.