עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש! איך מפעלים את הסאונד סטרום?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את

הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'(

בבקשה!! :'(

פורסם

בעיקרון אני חושב שזה כבר צריך להיות מופעל, אבל אם לא אז תלך לביוס, כאן אני מציין שאני ממש לא יודע איך נראה הביוס של הלוח שלך אבל אולי בכל זאת, תכנס לIntgrated פרינסיפלס אני לא זוכר איך מאייתים את זה, ושם צריך להיות לך כל מיני רכיבי On Chip מה שאומר רכיבים מובנים שוני:כרטיס רשת אולי...בכל אופן,תכנס לOn chip pci devices ושם תעשה enabled לAudio on chip, איך שזה לא כתוב שם.

אני מקווה שככה זה כתוב אצלך בביוס, אם לא, חכה למישהו שאולי יודע בדיוק איך להגיע לשם.  :)

אם אתה לא יודע איך להתעסק בביוס, אז אל תעשה כלום, כי אתה עלול להרוס.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני חושב שזה כבר צריך להיות מופעל, אבל אם לא אז תלך לביוס, כאן אני מציין שאני ממש לא יודע איך נראה הביוס של הלוח שלך אבל אולי בכל זאת, תכנס לIntgrated פרינסיפלס אני לא זוכר איך מאייתים את זה, ושם צריך להיות לך כל מיני רכיבי On Chip מה שאומר רכיבים מובנים שוני:כרטיס רשת אולי...בכל אופן,תכנס לOn chip pci devices ושם תעשה enabled לAudio on chip, איך שזה לא כתוב שם.

אני מקווה שככה זה כתוב אצלך בביוס, אם לא, חכה למישהו שאולי יודע בדיוק איך להגיע לשם.  :)

אם אתה לא יודע איך להתעסק בביוס, אז אל תעשה כלום, כי אתה עלול להרוס.

אני יודע פחות יותר להשתמש בביוס

אני אבדוק את זה עוד מעת

יש לי רמקולים ATP 3!

איך אני יודע שפועל הסאונד סטרום?

כי שהיפעלתי את הרמקולים במחשב היותר ישן לא הייה אבדל בקול!

פורסם

אני מניח שאתה תשמע הבדל, הסאונדסטורם הוא מעולה, ובטח שיותר טוב מהרוב הגדול אם לא מכל כרטיסי האונבורד ה"סטנדרטיים" שיש.

בכל אופן תסתכל אם יש איזה קובץ PDF (תזדקק לתוכנה Acrobat Reader בכדי לפתוח קבצים עם כאלו סיומות) ו Manual לביוס שלך או משהו שמראה איפה להפעיל את הכרטיס, תכנס לביוס (רק אם אתה יודע מה אתה עושה), ותעשה Enabled.

אם אתה עדיין לא מוצא, יכול להיות טוב אם תצלם את המסך שלך בביוס ותעלה אותו לפה, וננסה להגיד לך איפה בדיוק.

פורסם

הכרטיס פועל, לא צריך להפעיל אותו.

זה שלא שמעת הבדל זה משו אחר....

פורסם
  • מחבר

המחשב לא בביית שלי עכשיו הוא הצל התכנאי אני יגיד לו שאיבדוק בקשר לסאונד סטרום!

ואיזה אבדל צריך להיות בין סאונד סטרום לכרטיס קול רגיל? צריך להיות אבדל גדול?

ויש סיכוי שאין לי בלוח סאונד סטרום כי אמרו לי שייש לי בלוח הזה

ASUS DELUX-E

אמרו לי שייש בלוח  הזה סאונד סטרום כמו שייש בלוח של ABIT NF-SL

פורסם

אממ אני אישית כן שמעתי הבדל בין עם SOUND STORM לבין בלי אז אם לא שמעת זה משהו אחר

להפעיל לא נראה לי שיש כזה דבר זה מופעל אוטו' ואתה יכול לכוון את הסואנד (אקולייזרים וכו) באמצעות תוכנה של חברת NVIDIA

אשר מייצרת את הצ'יפ...

וד"א זה הבדל,אצל,אגיד,יבדוק ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים