עבור לתוכן

איך אני מגדיר בסרט 5.1?

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1?

תודה רבה! :)

פורסם

דבר ראשון RTFM

דבר שני אתה צריך לתת לנו עוד פרטים על איך קונפיגורציית הקול שלך בנוייה מורכבת ומחוברת....

זה מתחיל בד"כ בלהגדיר את כרטיס הקול - אבל זה תלוי איך חיברת את הכרטיס ולאיזן מערכת..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא Audigy 2 ZS.

הרמקולים הם בעצם 5.1 שבנוי משני מערכות רמקולים שחיברתי: Creative Inspire 4.1 & Altec Lansing ATP3 2.1.

ATP3 מחוברים כקדמיים 2 סטליטים וסאב.

אחוריים הם קראייטיב אינספייר שהיא בעצם מערכת 4.1 אבל חיברתי רק 2.1 כאחוריים, הסאב של האחוריים לא מופעל על ווליום אני רק צריך אותו בתור רסיבר לאחוריים, והזוג שניים האחרים של הקראייטיב שבעיקרון אמורים להיות "קדמיים" מתפקדים כסנטר.

בכל אופן אם זה נשמע קצת מבלבל פשוט: אלטק - קדמיים. קראייטיב - אחוריים+סנטר.

אני מפעיל סרטים בBSPlayer כפי שציינתי, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותה כך שאני יוכל לשמוע בסרואנד 5.1.

תודה רבה מראש!  :)

פורסם

כנס להתחל תוכנות creative

sound blaster live > Creative Surround Mixer

בספיקרס תשנה את זה ל 5.1

פורסם
  • מחבר

שיניתי, אבל במצב כזה שומעים בכל הרמקולים, הצליל פשוט "מתפצל", צריך להגדיר את זה בתוכנה כדי שזה יפעל כמו שצריך.

מישהו יודע איך?

תודה רבה. :)

פורסם

סרטים ומשחקים שלא הוקלט בשבילם מוזיקה לכל ערוץ בניפרד אז זה מפצל את אותו הדבר לכל הרמקולים

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה בעצם, שאם הקליטו את הסרט ב5 ערוצים שונים, כלומרף אם הסרט "תומך" ב5.1 אז אני רק צריך להגדיר בכרטיס קול 5.1 ואז כבר נאי ישמע סראונד?

אבל עדיין, לא צריך להגדיר משהו בתוכנה?

פורסם

תלחץ לחצן ימיני על הסרט וOptions-Filters-Matrix Mixer\Ac3 Filter

למטה יהיה לך כיוון מספר הרמקולים לשמיעה

פורסם

אני חושב שחסר פרט על איזה סוג סרט אתה שומע - אנחנו כאן מתייחסים ל DVD עם פס קול AC3 , במיקרה כזה דבר ראשון כדאי להוריד דמו של פאוור דיוידי או ווין דיוידי ולעשות בדיקה...

פורסם
  • מחבר

זה סרט שהורדתי שאמור להיות "באיכות DVD" אבל בכל אופן, בהנחה שהוא כן תומך 5.1 איך אני מכוון בתוכנה BSPLAYER כך שאני ישמע סראונד?

פורסם

תשלח תמונה של G-spot עם הפרטים על הסרט ..

פורסם

אין לך אבל 5.1. בשביל 5.1 אתה צריך לחבר חיבור לרמקולים קידמיים, חיבור לרמקולים אחוריים וחיבור לסנטר וסאב. כרגע המערכת שלך היא 4.1 (או 4.2, איך שבא לך) פאסיבית.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כבר בדקתי וזה כן אפשרי לחבר את השניים הנותרים של קראייטיב כמו סנטר, אני רק צריך שתגידו איך אני מגדיר ואז אני יחבר את זה כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים