פורסם 2002 באפריל 2223 שנים במנטור התפרסמה לפני כמה חודשים ביקורת מקיפה מאוד על 8 כונני CD, מיתוכם 3 כוננים שונים של ASUS. תומר גבל כתב שם את הביקורת היחידה שראיתי עד היום, שמזכירה ביקורות כמו באתרים הגדולים בחו"ל. יש בה ימבה בנצ'מארקים שלא יהיה לך משעמם
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים תראהשם שמו את ASUS מקום ראשון..אבל, אני אומר לך... היה לי אותו... והוא פשוטטטטט חראאאאאאהכל בו.... פשוט הכל... (קריאת צרובים, זמן טעינה בעיות קריאה וכו וכו)הצעה שלי: Aopen (מאוד מרוצה, יש לי) וLG
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים רק ה *50 של אסוס מצויין ה *52 לא משהוא אבל הרבה יותר איטי מ 50 מניסיון.ה LG דרעק הוא עובד רק ב PIO4 ולא UDMAאים אן לך אפשרות להשיג אסוס *50 אז לך על ה AOPEN.דן
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים עדיף כבר ללכת על DVD - הE616 של אסוס, או אחד מהסדרה של טושיבה. קורא הכול, מהיר, ואפשר לראות סרטים..
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים E616 מהיר בתור CD???????????................חה חה חה אז מה עים הוא ATA 100 16/48 יש לי כזה ותאמין לי בתור CD ולא DVDיש לא זמן גישה איטי הוא שונא דיסקים שרוטים ואיטיט מאוד בזיהוי דיסק מהרגע שהוכנס לכונן. אבל וזה האבל הגדול בתור כונן DVD הוא מהיר יציב וניפלא מאין כמוהו מקרין סרטים מעולה ללא קפיצות ושאר ירקות גם עים ברקע עובד עוד התקן על ה IDE.............................דן
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים רק ה *50 של אסוס מצויין ה *52 לא משהוא אבל הרבה יותר איטי מ 50 מניסיון.ה LG דרעק הוא עובד רק ב PIO4 ולא UDMAאים אן לך אפשרות להשיג אסוס *50 אז לך על ה AOPEN.דן ;D
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים לא נכון...לי היה את ה50 והוא הגרוע...פשוט לא לקנות ASUS CD ROMעד שייצאו עם דגם טוב ואמין!
פורסם 2002 באפריל 2423 שנים עדיף כבר ללכת על DVD - הE616 של אסוס, או אחד מהסדרה של טושיבה. קורא הכול, מהיר, ואפשר לראות סרטים..אם הולכים על DVD-אז פיוניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.