עבור לתוכן

איזה מינידיסק יותר טוב ?

Featured Replies

פורסם

מניסיון , לא שווה לקנות מיני דיסק בלי USB אחרת אתה תסבול כל פעם שתרצה להכניס שירים .

הקלטה לא דרך USB מתבצעת ע"י חיבור כבל בין המיני לכרטיס קול ...הבעיה היא שכל הקטלה של שיר לוקחת זמן של אורך השיר לדוגמה אם יש לך שיר של 4:23 שניות

להקליט אותו יקח בדיוק את אותו הזמן , ואם את רוצה להקליט למשל 20 שירים זה יקח המוןן זמן שבו המחשב יהיה גם מושבט כי קול צליל שהוא ישמיע יכנס להלקטה

מה גם שישי לך בעיה עם Tmark שתצטרך כל פעם לחצוצץ בין הטרקים של השירים כי הם יצאו לך לרוב מחוברים

בהתחלה זה לא נורא אבל אחרי כמה חודשים זה נהיה מעצבן ומסרבל מאוד ואתה מבתר אל כל התאליך מההתחלה כבר לפעמים

הצעה שלי תחסוך עוד קצת למיני עם USB או נגן mp3

יש plugin לווינאמפ שעושה הפסקה של 4 שניות בין כול שיר ככה המינידיסק מזה שנגמר השיר ופותח טרק חדש.

ועוד משהו.. מזה היום אני רואה מוכרים ב500 שקל מינידיסק.. שזה רק יצא אחי היה משוגע קנה.. עלה לו בסביבות 2000 שקל

פורסם
  • מחבר

OK

חבר'ה אז אני קונה MZN-510 מקווה שהוא יספק אותי ואני יוכל לשמוע בסבבה בזמן ריצה- מכון כושר ודברים כאלה !!!!

אני מוותר על סטיק USB MP3 של 256 מגה כזה:

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3506&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=19509

וקונה את המינידיסק של סוני...

1. זה בסדר נכון? המיני יותר איכותי?

2. אני גם מוותר על השארפ, אגב אם הייתה לי יציאה אופטית, העברת שירים הייתה מהירה ואיכותית?

3. וחוץ מהקטע של היו אס בי, השארפ שציינתי נחשב טוב יותר מהסוני?

3 שאלות מסכמות :)

פורסם

אם הייתי קונה עכשיו מינידיסק הייתי מחכה לסדרת הMZN-H

זה סידרה שיוצאת בעוד חודש אם אני לא טועה...ועל כל דיסק שם אתה יכול לשים ג'יגה!

בהחלט שווה!

איתן

פורסם

הבעיה היא שהוא חצטרך לחכות הרבה יותר לזה מאשר חודש בודד (ראה מקרה 939)

פורסם
  • מחבר

להה עזבו שטויות.. ואז נחכה עוד חודשיים בשביל דיסקים של 2 ג'יגה חח

קונים מתי שצריכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים