פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הראשון: SONY MZN 510 מפרט: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=61875&saleNo=158910 תמונה: http://www.minidisc.org/images/sony_mzn510_300.jpg השני: Sharp MD-MS722 מפרט: http://anandtech.dealtime.com/xPF-Sharp_MD_MS722 תמונה: מה יותר איכותי ועמיד?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים שמעאני יודע על המינידיסקים של שארפ רק בגלל שיש לי אחדלי יש אחד ישן מאודהסוללה שלו מחזיקה הרבה זמןיש לו צג בשלט ומאוד נוחודבר שאני מאוד אוהבזה המסכים במינידיסקים של שארפזה שאצלי קצת יותר גדול מזה שבתמונה והכל שם מסודר בצורה מיוחדת כזוכלומר לא סתם מסך LCD כזה רק האזור של הטקסט הוא LCD קשה להסביר :-\
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אחלה.. אז אתה אומר איכות וזה..? חברה טובה?עוד משהו שראיתי זה בסוני יש ANTI SHOCK 160 SEC ובשארפ יש 40 SEC ANTI SKIP BUFFER זה הבדל גדול? הדיסק יקפוץ שאני ירוץ?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים חברה טובה זה ידועאני לא זוכר (ברצינות) אף פעם שהייתה לי בעיה של זעזועיםהשטח פנים של הMD יותר קטן זעזועים קשים מאוד בלבד מזיזים לומבחינת איכות יש לך שליטה רק על הבאסובלי קשר הוא נותן איכות טובה מאוד אם יש אוזניות סבירות כמובן...לי יש אוזניות של B&O והוא נותן צליל ממש ממש טובהתצוגה שלו מאוד מאוד נוחה זה אני חייב לציין שובכנראה שבשביל "אבו-ארבע" כמוני זה מאוד חשוב תצוגה טובהממ זה הכל בערך עוד שאלות אני אענה בשמחה!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אז אתה מכיר את הדגם הספציפי הזה..? בגדול אני רוצה לדעת אם הוא עדיף על ONY MZN 510 ואם ה40 שניות אנטי שוק שלו זה מספיק כדי לרוץ איתו כמה קילומטרים טובים ...
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תתרחק מכל הסידרה של של המיני של הMZR-5XX, יש לי נסיון מר עם שתי דגם שונים מהסידרה הזאת וגם לשתי חברים שלי.יש לי אתה הMZR500 שהתפגר שבועיים אחרי תום האחריות, והוא נהרס לגמריי, אותו דבר קרה לחבר שלי ובסוף הוא נטש את המיני ועבר לIPOD (צפוני מנייק)ואני משתמש עכשיו ב MZR 505 (שהוא בול כמו ה510 רק בלי איבזור, שלטים והמטען לרכב), ואחרי בערך חודשיים הכפתור של הרצת שירים אחורה התחיל להשתגע (->|), ובמקום לעביר שירים אחורה הוא משנה תפקידים עם כפתורים אחרים, כמו T-mark, סטופ, ועוד כל מיני שגעונות אחרים, היחלפתי אותו פעמיים במסגרת האחריות, והבעיה חוזרת על עצמה, ולאחרונה הבעיה רק החמירה, לפעמים על הכתורים מתפקדים אחרת, והבעיה הזאת קרתה גם לחבר שלי בדיוק עם אותו דגם.מה שבטוח אני עם מיני דיסק גמרתי.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר הממ.. נקודה לזכות השארפ, אני אלך על השארפ נראה לי..אבל אף אחד לא אמר לי משהו על הדגם הספציפי הזה...הוא טוב בכלל? שווה 400 שקל ?יש לו USB ?האנטי שוק 40 שניות מספיק? מקליט MP3 ? מה זה SLOT IN של הדיסקים משהו כזה..תקראו את המפרט שלו תודיעו לי אם זה עדיף על הסוני כי אין לי מושג. מיני ראשון שליתודה בינתים
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים איזה סטיייללפי מה שאני רואה בתמונה ומבין ממנההSLOTION הזה זה שהמיני נכנס ככה כמו קסטהכלומר המיני לא צריך להפתחכך זה נראה לי לפחותUSB לא נראה לי שיש לווכל מיני מקליט MP3לא משנה לו מה המקוראם במקרה יש לך בכרטיס קול OPTICAL OUTאז אתה יכול להסתדר טוב מאוד עם המחשביש אפילו לCREATIVE את הMINIDISC CENTERועוד אתה אומר 400 ש"ח זה בכלל נשמע לי מציאהאתה מוכן להגיד איפה אתה מתכוון לקנות אותו???
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר יד שנייה..אבל מינידיסקים כאלה יש בחנויות מוצרי חשמל בשפי בקניונים וכו'..אז אם אין לו USB איך אני מעביר שירים מהמחשב? טלפתיה?ומה לגבי האנטי שוקוהשוואה עם MZN
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים יד שנייה..אבל מינידיסקים כאלה יש בחנויות מוצרי חשמל בשפי בקניונים וכו'..אז אם אין לו USB איך אני מעביר שירים מהמחשב? טלפתיה?ומה לגבי האנטי שוקוהשוואה עם MZNאם במקרה יש לך בכרטיס קול OPTICAL OUTאז אתה יכול להסתדר טוב מאוד עם המחשביש אפילו לCREATIVE את הMINIDISC CENTER
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מניסיון , לא שווה לקנות מיני דיסק בלי USB אחרת אתה תסבול כל פעם שתרצה להכניס שירים .הקלטה לא דרך USB מתבצעת ע"י חיבור כבל בין המיני לכרטיס קול ...הבעיה היא שכל הקטלה של שיר לוקחת זמן של אורך השיר לדוגמה אם יש לך שיר של 4:23 שניותלהקליט אותו יקח בדיוק את אותו הזמן , ואם את רוצה להקליט למשל 20 שירים זה יקח המוןן זמן שבו המחשב יהיה גם מושבט כי קול צליל שהוא ישמיע יכנס להלקטהמה גם שישי לך בעיה עם Tmark שתצטרך כל פעם לחצוצץ בין הטרקים של השירים כי הם יצאו לך לרוב מחובריםבהתחלה זה לא נורא אבל אחרי כמה חודשים זה נהיה מעצבן ומסרבל מאוד ואתה מבתר אל כל התאליך מההתחלה כבר לפעמיםהצעה שלי תחסוך עוד קצת למיני עם USB או נגן mp3
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים באמת מינידיסק בלי USB הוא סתם..גם לוקח מאה שנה להעביר מדיה אחת וגם אם זה לא אופטי (כמו במקרה שלך) הווליום יהיה חלש והאיכות ירודה........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.