עבור לתוכן

מעוניין ברמקולים 5.1 עד 800ש"ח! מאוד מתלבט בין כמה אפשרויות

Featured Replies

פורסם

יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר).

אני מתלבט בין כמה אפשרויות:

Logitech® Z-640 - 5.1

לבין

Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1

לבין עוד אפשרות:

כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO,

70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי.

הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא:

RX-6012VSL

לא תצליחו למצוא הרבה על הרסיבר הזה, אפיל האתר הזה שהבאתי פה הוא מתורגם.

אקיצר זה רסיבר דומה לזה, אבל דגם יותר טוב.

במקרה הזה, אני רוצה שתמליצו לי מה יהיה הכי נוח בשבילי ושיתן את האיכות הטובה ביותר?

כמובן שאם יש לכם הצעות אחרות, אל תתביישו להציע  :)

פורסם

אני לא חושב שיש ויקוח לגבי זה שהרסיבר+גאמו יהיו יותר טובים...

זה פשוט ככה...

אבל אם אתה מעדיף משהו קומפטי יותר וקל יותר ומיידי יותר אז אני חושה שהלוגיטק 640 יהיו יותר טובים מהקרייטיב.

פורסם

לא תמיד הייתי סומך על הרסיברים של JVC :\ האיכות סאונד בסטיראו דיי מזוויע

פורסם

אם תחליט ללכת בסוף על סט רמקולים למחשב אז הCreative Inspire T5400 יתאימו לך הרבה יותר בתקציב...

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שכדי ללכת על הרסיבר? הקומפקטיות לא חשובה לי בכלל, יש לי מקום מעולה בשביל הרסיבר, הוא לא ממש יתפוס לי מקום.

למישהו פה יש ניסיון עם רסיברים של JVC?

פורסם

תראה זה לא יכול להיות כל כך גרוע יותר חזק ממערכות רמקולים 5.1 למחשב זה בטוח כי זה רסיבר ורמקולים גדולים בכללי תמיד עדיף מגבר ורסיבר ורמקלים גדולים על רמקולים למחשב

פורסם

לזה שמעליי , עשר דקות בערך אני יושב כאן מנסה להבין מה כתבת.

תכניס פסיקים ונקודות להודעות שלך :-\

ובקשר לת'רד , לי יש jvc 5032 , רסיבר פשוט , בלי יותר מידי דברים בתוכו.

ואני מפסוט ממנו , הסאונד שלו אחלה...

אני חושב שזה עדיף על רמקולים קטנ ים למחשב.

פורסם

לי יש את ה RX-5022V

באותה סדרה ..

כמו שאמרו מעלי, רסיבר פשוט, בלי דברים מסובכים מידי, עושה את העבודה ולא מפשל, אומנם אני לא אודיופיל, אבל יש לו סאונד סבבי ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים