עבור לתוכן

כרטיס קול - 100$

Featured Replies

פורסם

שלום !

ברשותי 100$ , ואני רוצה להשקיע אותם בכרטיס קול איכותי .. הכרטיס יחובר ל ATH-900 ( ול ADA880 , לא שזה משנה .. ) . בעתיד הכרטיס כנראה יועבר למחשב HTPC , כך שהוא צריך להיות איכותי ולתמוך ב 5.1 כמובן ..

תודה מראש :>>

עריכה -

איך שכחתי ! הכרטיס יוזמן מארה"ב . לא צריך להתחשב במחיר של המשלוח ..

פורסם

אני לא ממש יודע את המחירים בארה"ב, בכל אופן אם אתה לא גיימר קח פרודיג'י/מאיה 7.1 יהיה מעולה או ריבולושן של M-AUDIO  שגם הוא תומך ב 7.1(אבל הם ממש הורסים את כמות הפריימים במשחקים, ככה שאם אתה משחק הרבה ואפילו לא ממש הרבה הם לא אופציה טובה).

במקרה שכזה אני ממליץ לך לקחת את אודיג'י 2 ZS של קראייטיב (תומך עד 7.1) ומציג איכות טובה בהחלט במוזיקה בסטריאו, ולא מוריד (ואולי מוסיף קצת) את כמות הפריימים במשחקים, ובסרטים אשר משתמשים ב5.1.

פורסם

אם הA900 שיכולות להוציא את הכל מכרטיס קול איכותי כדי לך או את הM-AUDIO רבולושיון (שהוא נורא במשחקים) או את המאיה 7.1 שגם לא משהו במשחקים או את הפרודיג'י 7.1 שיותר יקר קצת אבל היחידי שאיך שהוא נורמלי במשחקים. הרבולושיון מראה איכות יותר טובה מאשר המאיה והפרודיג'י יותר טוב משניהם וגם אם מגבר פנימי הכי טוב (חשוב לאוזניות) אבל גם יותר יקר מהם.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא כן גיימר , ומשחק די הרבה ( בעיקר ET , WC , SC .. ) , ככה שהכרטיס חייב להיות טוב גם במשחקים , ולא להכביד על המחשב .

הצעות נוספות לכרטיס שייתן לי תמורה טובה גם במשחקים וגם במוזיקה , בהנחה שהאופציה של הקולנוע הביתי היא בעדיפות אחרונה ?

פורסם

אז רק אודיגי' 2 ZS, הוא היחיד שייתן לך איכות טובה גם ב5.1 וממש לא יפגע לך בכמות הפריימים, וגם לא משתמש הרבה במעבד.

פורסם

אתה תשמע את האיכות של הAUDIGY באוזניות (את האי איכות שלו יותר נכון...)

אתה חייב סראוונד? כי אם לא אז יש את הM-AUDIO אודיופיל 2496 ואת הEMU 0404 שהם איכותיים בהרבה על כל ה5.1 שיש בתקציב הזה.

ואם יש לך אפשרות להביא כרטיס קול מחול אז קח את הAUIDIOTRACK פרודיג'י 7.1 שהוא לא רע במשחקים (קצת פחות מהAUDIGY2)

פורסם

אם אני לא טועה, הפרודיג'י מבוסס על אותו צ'יפ של המאיה 7.1 ולפי מה שראיתי בבנצ'מארקים הוא מאבד לפעמים עד ל10 פריימים שזאת גריעה רצינית בביצועים.

מה שגם אני מאמין שהאודיג'י 2 לא נשמע הרבה יותר גרוע במוזיקה מאשר כרטיסי אודיוטראק (למרות שלא יצא לי לשמוע כרטיס של אודיוטראק), בכל אופן אם משחקים הם גם פרמטר לחשוב עליו אז אין שום מועמד פוטנציאלי מלבד האודיג'י 2 /רגיל ZS לדעתי.

פורסם

אם אני לא טועה, הפרודיג'י מבוסס על אותו צ'יפ של המאיה 7.1 ולפי מה שראיתי בבנצ'מארקים הוא מאבד לפעמים עד ל10 פריימים שזאת גריעה רצינית בביצועים, והוא גם מעמיס מאוד על המעבד.

מה שגם אני מאמין שהאודיג'י 2 לא נשמע הרבה יותר גרוע במוזיקה מאשר כרטיסי אודיוטראק (למרות שלא יצא לי לשמוע כרטיס של אודיוטראק), בכל אופן אם משחקים הם גם פרמטר לחשוב עליו אז אין שום מועמד פוטנציאלי מלבד האודיג'י 2 /רגיל ZS לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים