פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי.אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים יצא כבר, תקרא בפורומים של ארקדיהOGG זה פורמט חדש של איכות יותר טובה ופחות גודל
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אני בטוח שהיית מוצא אם היית מתאמץ קצת יותרhttp://www.iriver.com/support/download.asp
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר אני הגעתי לזה אבל ראיתי שמבחינת התאריך זה שוחרר לפני שבועיים וחשבתי שזה שוחרר ממש עכשיו אז...בכל מקרה מה מהם להוריד (יש לי ihp140) ואני רק צריך לשים את זה בתיקיה הראשית?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים כתוב לך בחוברת הדרכה איך להתקין...... אני יכול להגיד לך מה כתוב בחוברת שלי (H340) אבל לאדע מה אותו דברלפי שלי:תשים את הקובץ בתיקיה הראשונהואז תלצך לתפריט תלחץ פירווירואז YESוזה מתקין או משהו כזה
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר הורדתי משהו אבל שמתי לב שהוא יצא במרץ ואני לא מוצא את העידכון החדש (מה שעידכנתי ממש לא עזר אבל שמתי לב שיש לי עכשיו גירסה 1.4)מצטער על הנידנוד אבל אולי מישהו יוכל בבקשה לתת לי איזה לינק?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים כנס לאתר העולמי של איריבר יהיה כתוב לך בצד ימין PRODUCTSSUPPORTCOMMUNITYDRIVER & FIRMWAREתלחץ על האחרון ואז תבחר את המכשיר שלך וFWויהיה שם את הFW הכי חדש
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר עשיתי את זה וזה מה שקיבלתי. תראה גם את התאריכים מתי זה שוחרר,רשום בינואר וזה אמור להיות ממש עכשיו ובכל מקרה זה לא עוזר לי כי אין לי עברית. ואגב מה ההבדלים בין מה שיש שם,ז"א מה אני אמור לבחור?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים לא נראה לי שעדיין יצא העידכון עברית....אמרו סוף יולי תחילת אוגוסט.....כלומר זה עכשיו אמור להיות אבל אם לא כתוב שיצא עידכון באוגוסט אז אין עידכון עם עבריתתעדכן עם הFW הכי חדש שיש תראה מה משתנה.......אם אין עברית עדיין אז עדין לא יצא העידכון
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר זה עידכן לי את הגירסה ל-,1.4יש כמה שינויים קטנים,אין עבריתדיברתי גם עם מישהו מארקדיה והוא אמר שהוא עדיין לא ראה שיש עברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.