עבור לתוכן

איך אני יכול לעשות כך שאף אחד לא יוכל למחוק את החשבון שלי ב-XP?

Featured Replies

פורסם

אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה :P).

שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר.

אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.

פורסם

תעשה לה חשבון מוגבל לא מנהל

פורסם

יותר מזה

תן לה חשבון אורח

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמתוקה הקטנה הולכת לבכות לאבא שלי ואני יוצא הרע בכל הסיפור. היא יודעת לזהות מתי אני שם לה חשבון אורח, כבר ניסיתי ואבא שלי ביקש ממני לשנות לה בחזרה לחשבון רגיל כדי שהוא תפסיק לבכות לו.

אתם בטוחים שאני לא יכול להגן על החשבון מפני מחיקה בעזרת סיסמה? זאת אומרת שכדי שהיא לתוכל למחוק היא תצטרך לשים סיסמה.

פורסם

ב XP PRO יש הרבה דרגות של משתמשים, אתה יכול לתת לה חשבון שלא יפריע לה להתקין דברים אבל שלא תהיה לה סמכות לשנות חשבונות ADMIN.

פורסם
  • מחבר

יש בסך הכל שלושה דרגות: אדמין, מוגבל ואורח. אורח אני בטח לא אתן לה כי היא לא תוכל לעשות שום דבר כמעט עם המחשב. הם "מוגבל" היא לא תוכל להתקין תוכנות, ולפעמים היא מתקינה לבד כמה תוכנות כך שגם את זה אני לא יכול לתת לה.

פורסם

אז אין מה לעשות היא ברמה שלך ולא מתחתיך, תשלים עם העובדה ששניכם שווים ;D

כל פעם שהיא מוחקת לך תמחוק לה בחזרה או שתגנוב לה משהו מהחדר, בסוף ימאס לה..

בת כמה בכלל השטנית הזאת?

פורסם

יש גם פאוור יוזר

אני לא מבין למה זה בפורום וינדווז?

אתה לא מבקש מאיתנו עזרה במחשבים אלא איך להסתדר עם אחותך

פורסם

ב XP Pro יש הרבה יותר דרגות של משתמשים, ואפשר גם ליצור קבוצות חדשות של משתמשים ולהגדיר להן סמכויות.

Admin, power user, restricted user הן קבוצות המשתמשים של XP Home.

אם היה לי פה את הוינדוס הייתי גם אומר לך איך לעשות את זה, אבל תצטרך לחפש שם (אולי שי אזה כפתור של אפשרויות מתקדמות או משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים