פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מה שואלים בתאוריה?? זה קשה???שואלים את השאלות שיש בדפי תרגול שקיבלת ביחד עם הספר (הכחול) ללימוד תאוריה. את רוב השאלות לא תצטרך לדעת מהבנה אלא פשוט תפגוש בדיוק את אותן שאלות.קשה? לא. אם למדת עברת, אין פה ממש קומבינות (למרות שיש כאלו שעוברים רק בשישי, שזה נראה לי תמוהה מאוד)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר ראיתי בעיתון לפני איזה שבוע היה רשום שבראשון לנובמבר יכנס החוק של 2 נוסעים באוטו עד שתהיה בן 21..חוק דפוק ביותר עוד לא הבנתי למה, ותיאוריה עברתי אתמול! שאלות פשוט שטותיות וקלות מאוד! עכשיו התחלתי גם שיעורי נהיגה שאני יעבור תטסט בעזרת ה' לפני נובמבר..
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים תגידו אפרופו נהיגה ותיאוריה, זה נכון שצריך לפחות חודש מהיום שעוברים תיאוריה לתאריך שניגשים לטסט?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים גם אני שמעתי משהו כזה, אבל לא נראה לי שזה נכון.אם אני זוכר נכון אז חבר שלי נתקע עם הטסט בגלל שהיה שביתה בתיאוריות הרבה זמן(דצמבר2003-ינואר2004) והוא עשה תיאוריה וישר אחרי זה(כלומר מספר ימים) טסט.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים תאוריה תקפה לשנתיים, לא חודשיים. אם עשיתם תאוריה ועברו שנתיים ועוד לא ניגשתם לטסט, אתם לא יכולים לגשת לטסט בלי לעשות תאוריה שוב.הטסט שלי היה 3 וחצי חודשים אחרי מבחן התאוריה שלי.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים הוא שאל הפוך... האם ישר אחרי התיאוריה ניתן לגשת לטסט או שיש זמן המתנה מסוים....לא כמה זמן זה תקף...
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים שמן, מדברים פה על מינימום חודשים לא על מקסימום חודשים.אני גם שמעתי שמועות על החודש, חלק אומרים שזה זמן מסויים שלוקח עד שמעדכנים אותך במחשב... אי אפשר לדעת אם זה נכון, אבל קשה לי לי לראות מישהו מסיים לימודי נהיגה בחודש (אלא אם הוא עושה 10 שיעורים בשבוע) וגם ממש לא מומלץ לדחות את התאוריה לשיעורים המאוחרים בגלל ש.... אין לך מושג מה הולך מולך בכביש ואת החוקים
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים זה לא העניין מר. "מוח אפל"..אני למשל עוד יומיים בן 17. לפני שבועיים עשיתי תיאוריהואני לא עושה 10 שיעורים בשבוע. אני עושה בממוצע 4ואני בשיעור ה26. אם אני לא טועה, המינימום הוא 28כלומר יש מצב שאני אוכל עוד כמה ימים לגשת אם אין את ההגבלת המתנה הזו עם התיאוריה.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אם הוא נוהג טוב אז הוא יכול פשוט לדרוש מהמורה שלו שיגיש אותו... המורה לא יכול למנוע ממנו את זה אם הוא מתעקש(כאילו טכנית הוא יכול אבל הוא לא יעשה את זה).
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אתה לא תוגש ב28 אל תדאג ואתה עשית מה שאמרתי שהוא לא כדאי, וזה לעשות את התאוריה מאוחר. אם למדת רק לתאוריה ולא עיינת בחומר לפני זה היית צריך לבזבז זמן במהלך השיעורים לדעת את עניין הפניות שמאלה שמאלה, תמרורים פחות מוכרים ועוד דברים שצריך לדעת ברגע שנוגעים בהגה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אם הוא נוהג טוב אז הוא יכול פשוט לדרוש מהמורה שלו שיגיש אותו... המורה לא יכול למנוע ממנו את זה אם הוא מתעקש(כאילו טכנית הוא יכול אבל הוא לא יעשה את זה).המורה יכול גם להגיד לו לך למורה אחראו לבקש מהטסטר שיכשיל אותו(כן זה קורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.