עבור לתוכן

מעלים ל60 תר' בתיאוריה???

Featured Replies

פורסם

מה שואלים בתאוריה?? זה קשה???

שואלים את השאלות שיש בדפי תרגול שקיבלת ביחד עם הספר (הכחול) ללימוד תאוריה. את רוב השאלות לא תצטרך לדעת מהבנה אלא פשוט תפגוש בדיוק את אותן שאלות.

קשה? לא. אם למדת עברת, אין פה ממש קומבינות (למרות שיש כאלו שעוברים רק בשישי, שזה נראה לי תמוהה מאוד)

• תגובות 31
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראיתי בעיתון לפני איזה שבוע היה רשום שבראשון לנובמבר יכנס החוק של 2 נוסעים באוטו עד שתהיה בן 21..חוק דפוק ביותר עוד לא הבנתי למה, ותיאוריה עברתי אתמול! שאלות פשוט שטותיות וקלות מאוד! עכשיו התחלתי גם שיעורי נהיגה שאני יעבור תטסט בעזרת ה' לפני נובמבר..

פורסם

מתי יש לך 17?

פורסם

תגידו אפרופו נהיגה ותיאוריה, זה נכון שצריך לפחות חודש מהיום שעוברים תיאוריה לתאריך שניגשים לטסט?

פורסם

גם אני שמעתי משהו כזה, אבל לא נראה לי שזה נכון.

אם אני זוכר נכון אז חבר שלי נתקע עם הטסט בגלל שהיה שביתה בתיאוריות הרבה זמן(דצמבר2003-ינואר2004) והוא עשה תיאוריה וישר אחרי זה(כלומר מספר ימים) טסט.

פורסם

תאוריה תקפה לשנתיים, לא חודשיים. אם עשיתם תאוריה ועברו שנתיים ועוד לא ניגשתם לטסט, אתם לא יכולים לגשת לטסט בלי לעשות תאוריה שוב.

הטסט שלי היה 3 וחצי חודשים אחרי מבחן התאוריה שלי.

פורסם

הוא שאל הפוך... האם ישר אחרי התיאוריה ניתן לגשת לטסט או שיש זמן המתנה מסוים....לא כמה זמן זה תקף...

פורסם

שמן, מדברים פה על מינימום חודשים לא על מקסימום חודשים.

אני גם שמעתי שמועות על החודש, חלק אומרים שזה זמן מסויים שלוקח עד שמעדכנים אותך במחשב... אי אפשר לדעת אם זה נכון, אבל קשה לי לי לראות מישהו מסיים לימודי נהיגה בחודש (אלא אם הוא עושה 10 שיעורים בשבוע) וגם ממש לא מומלץ לדחות את התאוריה לשיעורים המאוחרים בגלל ש.... אין לך מושג מה הולך מולך בכביש ואת החוקים

פורסם

זה לא העניין מר. "מוח אפל"..

אני למשל עוד יומיים בן 17. לפני שבועיים עשיתי תיאוריה

ואני לא עושה 10 שיעורים בשבוע. אני עושה בממוצע 4

ואני בשיעור ה26. אם אני לא טועה, המינימום הוא 28

כלומר יש מצב שאני אוכל עוד כמה ימים לגשת אם אין את ההגבלת המתנה הזו עם התיאוריה.

פורסם

אתה לא תוגש ב28 אל תדאג ;)

כל המורים רוצים לעשות כסף

פורסם

אם הוא נוהג טוב אז הוא יכול פשוט לדרוש מהמורה שלו שיגיש אותו... המורה לא יכול למנוע ממנו את זה אם הוא מתעקש(כאילו טכנית הוא יכול אבל הוא לא יעשה את זה).

פורסם

אני עשיתי תוך חודש.......

פורסם

אתה לא תוגש ב28 אל תדאג ;)

;)

ואתה עשית מה שאמרתי שהוא לא כדאי, וזה לעשות את התאוריה מאוחר. אם למדת רק לתאוריה ולא עיינת בחומר לפני זה היית צריך לבזבז זמן במהלך השיעורים לדעת את עניין הפניות שמאלה שמאלה, תמרורים פחות מוכרים ועוד דברים שצריך לדעת ברגע שנוגעים בהגה

פורסם

אם הוא נוהג טוב אז הוא יכול פשוט לדרוש מהמורה שלו שיגיש אותו... המורה לא יכול למנוע ממנו את זה אם הוא מתעקש(כאילו טכנית הוא יכול אבל הוא לא יעשה את זה).

המורה יכול גם להגיד לו לך למורה אחר

או לבקש מהטסטר שיכשיל אותו(כן זה קורה)

פורסם

להכשיל בכוונה? אם כן, אפשר לתבוע אותו? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים