פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר חח אני מחר ניגש בב"ש, בעזרת ה' אני יעבור, אין לי כוח לעשות חוזר זה גם 120 שקל כל פעם
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים תיאוריה זה שטויות ! פשוט תעבור על החוברת ותעבור את זה בקלות , אם כבר אתה רוצה לדאוג אז זה לטסט שזה הרבה יותר קשה לעבור יחסית לתיאוריה
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים את השמועות האלו בטח גם סבא שלך שמע כשהוא הלך לתאוריה, וגם אבא שלך, וגם לי אמרו "החודש זה הולך לקרות" (עוד לפני שתכנתתי בכלל ללכת) כאשר בסופו של דבר זה לא נברא.נראה לי שזה הכל אנשים שעברו טסט ממציאים את זה כדי להתעלל בחברים שלהם, גם אני בזמן האחרון מזכיר לחברי התלמידים החדשים את חודש נובמבר ואת חווית 3 החודשים עם אבא (muhaha)
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים בדיוק כמו החוק הזה שאתה חייב חצי שנה מלווה במקום חודשיים וכמה זמן אני כבר שומע את השמועה שככה זה יהיה החל מ-ינואר 2004, וכלום. ככה שאין מה לדאוג, שום דבר בארץ לא ישתנה בעתיד הקרוב
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אני לא יודע אם שום דבר בארץ לא משתנה או ישתנה. אבל בכל מקרה, אין מה לדאוג לזה עכשיו. תדאגו אחרי שיעבור החוק, אם הוא יעבור.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מהראשון באוקטובר (או נובמבר... אולי אני מתבלבל) זה יהיה 3 חודשים עם מלווה ועד 2 נוסעים
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים החל מהראשון בנובמבר:3 חודשים מלווה2 נוסעים בלבד באוטו עד גיל 21, אלא אם כן יש מלווה באוטו...בעזרת השם אני יעבור טסט ראשון-שני ולא ייתקע עם החרא הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.