עבור לתוכן

אלפא קרטינג

Featured Replies

פורסם

45 שקל ל 10 דקות ???!!!! זה יקר ! וזה בכלל לא הרבה זמן

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יכול להיות אבל זה בסדר,

אמא שלי סידרה לי שעה חינם (למרות שנסעתי רק חצי שעה, כי פחדתי כבר מהסיבובים)

פורסם

מה יש לפחד מהסיבובים?

סיבובים זה הכי אחי! ;D

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני במרוף אני נלחץ בגלל זה אני רוצה להיתאמן על יבש (בלי אף אחד)

אני צריל איך שהוא לגרום להם לתת לי לסוע קצת אחרי 11 (זמן סגירה)

פורסם

תיראה איך נוהג מישהו שעבר אצלם את הקורס

הקורס הזה שווה לתחת

החוכמה וההכללה שלך ממש ראויים למופת. כמו תמיד יש טובים ויש פחות טובים ולקורס הזה אין דרישות ומבחני כניסה ככה ש*כל* אחד יכול להיכנס אך מאידך לא מובטח לכל אחד שישפר הרבה מעבר למה שהוא מסוגל באמת. אם את המסלול בקרית ביאליק הזמן הטוב ביותר שראיתי הוא 18:25 אז אם בן אדם שמגיע ועושה 22 שניות ירד אחרי הקורס בין השניה ואפילו יותר אבל זה באמת לא עושה אותו יותר מאדם עם "חוש" נהיגה מפותח ויכולות שיגיע ל19 שניות ומטה. הקיצר הקורס הזה מעולה ולאף אחד לא מובטח להגיע לזמני שיא כי אם לשפר את זמנו שלו ולתת לו מושגים כללים וספציפיים לגבי הכללים, השיטות וכל מה שבינהם. למי שיש את הכסף הקורס מומלץ בחום כי אם חשבתם שאתם יודעים לנהוג בקארט ובמסלולים המיועדים, שתגיעו לשם יתברר לכם שיש הרבה דברים שאתם לא יודעים ויכולים לעזור לשפר זמנים.

Burton, טיפשים ומוגבלים תמיד יש ולא יעזור להם שום דבר כי הם תמיד ישארו כאלו, ראיתי הרבה מהם וראיתי גם הרבה מהצד השני.

פורסם

לא דיברתי על הזמניםאבל אתה מצפה שמי שעבר קורס יידע איך לא שורפים צמיגים

פורסם

אחחח היו זמנים,אני זוכר פעם בשפיים,איזה ערס צעצוע כזה חושב שהוא גבר אז הוא יצא ראשון ואני יצאתי אחרון,אוקי אני ונסע להנאתי עוקף את הפוץ הזה הוא כמו כול ערס(עבר קורס ;D) בא להיכנס בי בסיבוב האידיוט לא מבין שעם רוצים להכנס במישהו לא נכנסים בו בסיבוב? :)

כמובן שאינ לקחתי את הסיבוב והאידיוט נכנס לצמיגים והתהפך זה היה טוב ;D

ROFL

אני אישית גר בהרצליה

וב45 שקל האלה אני ממלא דלק ונוסע עד חיפה

ממ

בוא נחשוב

לסוע ב120-140

או לסוע על 60 באיזה חניון מעפן?

P=

פורסם

אי אפשר לסגור עם המפעילים עסקה פשוט אתה נותן להם דלק ומוסיף עוד קצת כסף (על הקארט) וזהו אתה נוסע את כל המיכל

אני כמעט התכפכתי בצד של הכביש (בפעם הראשונה)

פורסם

וב45 שקל האלה אני ממלא דלק ונוסע עד חיפה

ממ

בוא נחשוב

לסוע ב120-140

או לסוע על 60 באיזה חניון מעפן?

P=

זה ממש שטויות

ליסוע 140 ישר זה ממש לא מעניין אבל לעשות פנייה ב60 דווקא כן

חוצמיזה שיש לי דלקן ככה שלא ממש איכפת לי לבזבז את ה45 שקל האלה

פורסם

אני הייתי באלפא קרטינג בחיפה. נרשמתי ל2 תחרויות וזכיתי במקום ראשון ושלישי (מקום ראשון היה אלוף הארץ..בעע..) אם אתם רוצים אני אעלה תמונות של הגביעים.. פרשתי מהקרטינג בגלל שזה ממש יקר והם סתם מרוויחים כסף בלי לאמן או להביא שיעורים לנהיגה מתקדמת.. האמת כדי להיכנס לתחרויות צריך לעשות קורס אבל המנהל שם אמר שזה יהיה בשבילי סתם ביזבוז זמן ושאני יכול ישר ללכת להתחרות.. אבל ממש באסה שצריך לשם כ160 ש"ח (אני לא ממש זוכר..) ועוד צריך לפחות בחודש להתאמן 4 פעמים שזה עוד כ160.. אז פרשתי.. חבל כי יש לי פוטנציאל.. :P

עריכה--

טוב משעמם לי.. הנה תמונות של הגביעים..

DSC01157.jpg

DSC01158.jpg

DSC01159.jpg

פורסם

כל הכבוד באמת יש לך פוטנציאל אבל בשביל באמת להיות אלוף צריך לקנות קארט משלך ולהתחרות במרוצים של הליגה הישראלית ולא של אלפא קארטינג החובבנים האלה

חבל שבארץ ספורטאים לא מקבלים מימון הולם

פורסם

כן..זה ממש מבאס. והקטע נגיד יש לך כסף אין לך מאמן שאומר לך מה אתה עושה טוב או לא טוב.. רק אם מישהו מהנהלה מסתכל עליך פעם בשנה אז הוא יכול להעיר לך..

ותודה על התמיכה.. :)

פורסם

כל הכבוד באמת יש לך פוטנציאל אבל בשביל באמת להיות אלוף צריך לקנות קארט משלך ולהתחרות במרוצים של הליגה הישראלית ולא של אלפא קארטינג החובבנים האלה

חבל שבארץ ספורטאים לא מקבלים מימון הולם

מה ששיעמום יכול לעשות  :P ... משהו קטן עם הצייר

;D

hwzone.jpg

מי אמר שאין ספונסרים ?   ::)

פורסם
  • מחבר

חחחחח....... אתה קרוע!!!

פורסם

מה שכן הסכומים שם באמת מופקעים ומתקרבים לעושק,

הקורס 300 ש"ח

לאחר מכן אם יש תחרות היא עולה משהו בסביבות ה180, אך כמובן אתה חייב לעבור את האימון לפני שעולה גם כן סכום כזה ולאחר פגישה עם השופטים (מה שלטוב ליבם נותנים ב*חינם*) ;D

אני ירדתי מכל העסק רק בגלל העושק הזה. אם עברתי קורס שמכין אותי למרוצים למה לעזאזל אני צריך לשלם כל כך הרבה בעוד סכום נוסף על *אימון*

WTF?

ד"א , מי שעבר את הקורס זכאי לנהוג שם ב40 במקום 45 =>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים