פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה,במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים)כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו).לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם,אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק,אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'.אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה,לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן).אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר,עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק.אודה לכל תגובה.Thanks !
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר בבקשה :לוח אם : ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים בלוח...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה,במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים)21 פינים *אתה יכול לקנות מתאם של חיבור Scart לS-Video לקנות כבל S-Video לרכיב האחרון שזה להעביר את הסאונד, אתה רוצה לשמוע בטלויזיה או שיש עוד מכשיר כמו רסיבר שאתה רוצה להעביר אליו את הסאונד?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר תודה, אבל לא הבנתי... נניח ואני רוצה להעביר קודם כל רק את התמונה, מהמחשב לטלויזיה -אני צריך כבל אחד, שבקצהו האחד מתחבר ליציאת ה SVIDEO שבמחשב, ובקצהו השני ליציאת ה SCART שבטלויזיה ?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר מקווה שאני לא חוצפן...........אבל תוכלו אולי להביא תמונה ושם של הכבל שעלי לרכוש + מתאמים ?כבר קרה לא פעם שרכשתי ציוד לא נכון...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קוראים לו SV VIDEO צד אחד חיבור עגול כזה כמו החיבור PS2 של עכבר רק יותר גדול צד שני כזה כמו אוזניות רק יותר גדול ויש מסביב עוד משהו.... מקווה שהבנת
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר צד שני כמו אוזניות ? הוא לא אמור להיות בצורת ה SCART ?תוכל אולי להביא תמונה ? ???
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים לא כמו אוזניות........ כמו SCART רק נכון יש כמו זה של שלושה חיבורים שעושה אותו דבר? אז כזה חיבור...... יש מתאם SCART לשלושה חיבורים אז אני מדבר על החיבור הזה
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים s-Video ל Scart. בשביל האודיו אתה צריך כבל stereo to RCA נ.ב. היום ברוב הטלוויזיות (כמעט כולן) יש כניסת component לוידאו, נסה למצוא מתאם לזה... למרות שהכי פשוט להשתמש במתאם כזה - ואז צריך כבל s-Video ומתאם stereo to RCA
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים הכבל הראשון הוא בשביל וידאוהכבל השני הוא לאודיוהמתאם השלישי הוא בשביל לחבר הכל לSCARTכל חנות חשמל שמכבדת את עצמה תמכור את זה..................זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.