עבור לתוכן

מגיע לי מזל טוב - יש לי איי פוד

Featured Replies

פורסם

עצוב לי לראות שהאייפוד יותר זול.. בטוח שזה הכי זול לאייריבר ?

סה"כ האייפוד הזה זה מכישר יוקרתי עם כל הטררם מסביב , שרק על זה משלמים אחוזים , אני לא רואה איך האיריבר מגיע למחירים כאלה (אלא אם כן זה כל מערכת השיווק והמסחר התאווה לכסף שלנו והמנפחת מחירים שקיימת בארץ) , ואם איריבר מתהדרים גם הם ביוקרתיות עאז גם הם אכזבו אותי , היתי בטוח שבשנתיים האלו המחיר יררד למטה מהמחיר בסיס שהיה אז , ואני רואה שרק חולבים אותנו עוד יותר , אולי כדאי שנפסיק להתלהב כלכך ממה שמוכרים לנו 8) (טוב נו רק ההתלהבות שווה את הכסף).

פורסם

סה"כ האייפוד הזה זה מכישר יוקרתי עם כל הטררם מסביב , שרק על זה משלמים אחוזים , אני לא רואה איך האיריבר מגיע למחירים כאלה (אלא אם כן זה כל מערכת השיווק והמסחר התאווה לכסף שלנו והמנפחת מחירים שקיימת בארץ) , ואם איריבר מתהדרים גם הם ביוקרתיות עאז גם הם אכזבו אותי , היתי בטוח שבשנתיים האלו המחיר יררד למטה מהמחיר בסיס שהיה אז , ואני רואה שרק חולבים אותנו עוד יותר , אולי כדאי שנפסיק להתלהב כלכך ממה שמוכרים לנו  8) (טוב נו רק ההתלהבות שווה את הכסף).

ת'אמת...

אני מה זה מסכים איתך.

זה הכל מותג ובלה בלה בלה..

בעיקרון, כל המכשירים האלה לא שווים חצי ממה שהם עולים.

אבל אנחנו, אני במיוחד, פראיירים וקונים הכל, לא משנה מה המחיר...

פורסם

ד"א - תתחדש!!! >:(

פורסם

סה"כ האייפוד הזה זה מכישר יוקרתי עם כל הטררם מסביב , שרק על זה משלמים אחוזים , אני לא רואה איך האיריבר מגיע למחירים כאלה (אלא אם כן זה כל מערכת השיווק והמסחר התאווה לכסף שלנו והמנפחת מחירים שקיימת בארץ) , ואם איריבר מתהדרים גם הם ביוקרתיות עאז גם הם אכזבו אותי , היתי בטוח שבשנתיים האלו המחיר יררד למטה מהמחיר בסיס שהיה אז , ואני רואה שרק חולבים אותנו עוד יותר , אולי כדאי שנפסיק להתלהב כלכך ממה שמוכרים לנו  8) (טוב נו רק ההתלהבות שווה את הכסף).

iriver הורידה את המחירים ב100-200 דולר , ( מ499 ל299 ) , לצערנו , בארץ זה לא הולך ככה , אנחנו צריכים להיות יקרים ב200 דולר יותר .....

ד"א , הלכתי לBug ושם טען העובד שהאייפוד שהגיעו לארץ הם מהדור הראשון .

יש אמת בדבריו ?

פורסם

שטויות.

אולי אולי לא הגיעה דור רביעי (למרות שאני כמעט בטוח שכן) ודור שלישי 100% יש בארץ.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, האייפוד עומד להגיע מארה"ב ורציתי לשאול, אני יודע שהאייפוד בא עם מתאם לחשמל אבל השאלה מה אני צריך לקנות, שנאי חדש לגמרי או רק מתאם פיסי?

פורסם

אם השנאי שבא איתו מתאים ל220/230 וולט לא צריך חדש אם הוא לא אז תריך חדש

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול בחשמל אבל האם זה עונה לך על השאלה?

http://www.apple.com/ipod/specs.html

זה מה שמצאתי שם שיכול לעזור לכם

Power adapter

6-pin FireWire connector

AC input: 100V to 240V at 0.4 amp maximum

Frequency: 50Hz to 60Hz

DC output: 12V at 1 amp maximum

פורסם

נדמה לי מאוד שכן......

אבל לא בטוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים