עבור לתוכן

שאלה בקשר תפעול הTSS-1 שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן....

יש לי את היאמאה TSS-1

וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן

איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע?

הסבר

עריכה:

ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה

DIGITAL

4CH

2CH

DTS

DOLBY DIGITAL

PROLOGIC

תודה מראש

פורסם

רסיבר?! אני מניח שאתה מדבר על יחידת הבקרה של הרמקולים הללו שמקרה קיים בה decoder. בהנחה שאנחנו על אותו קו מחשבה, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחבר את יחידת הבקרה לכרטיס קול בעזרת חיבור דיגיטלי(קיים רק אופטי במכשיר אם איני טועה) ולבחור באופציית הdts.

פורסם
  • מחבר

קיים גם קוסיאלי ואם שניםה מחוברים כמו שחיברתי אז האופטי פועל

כמו שראית אם ראית בסרט אני לוחץ על כל הפאשרויות הקיימות וגם באופציה של דיגיטלי אני יכול לבחור רק בפרולוג'יק.......

אולי זה יתן לי לבחור DTS אם אני אחבר את זה לדי וי די?

פורסם

גם לי יש Yamaha TSS-1.

ברגע שתחבר מקור דיגיטלי ל-DECODER דרך חיבור אופטי או קוקסיאלי כמו מחשב או DVD, ומקור הסאונד יהיה מוקלט ב-DTS, תוכל להעביר את ה-INPUT ל-DIGITAL וב-MODE תוכל לראות שהמנורה של DTS דלוקה אך רק למחצה, ולאחר שתלחץ על MODE תוכל לראות שהוא נכנס לך למצב של DTS... :)

במקרה שיש לך כרטיס קול של CREATIVE, יש לבטל את AC-3 Decode ב-Surround Mixer. לא יודע איך זה עובד בהרקולסים למיניהם...

פורסם

כדי שתשמע ב DTS אתה חייב מקור SOUND ב DTS. חלק מסרטי ה DVD הם כאלה, חלק גדול לא. כמו כן בסרט אתה חייב לבחור את ה DTS (בד"כ יש כמה לבחור מהם) ואני חושב שגם התוכנה שלך צריכה לתמוך ב DTS, כלומר התוכנה ממנה אתה מנגן את הסרט, אבל את זה לא בדקתי במחשב. כלומר, האם DECODER DTS חיצוני מספיק כאשר מנגנים את הסרט.

אף פעם לא חיברתי מערכת DTS למחשב, רק לנגני DVD התומכים ב DTS בעצמם. פלאג DTS ניתן לרכוש כמעט לכל תוכנת מחשב המנגנת DVD כמו WINDVD למשל.

פורסם
  • מחבר

יש לי סאונד מקס 5.1 דיגיטלי

עם אופטי וקוקססיאלי...

טוב אני אחבר את הלאפטופ של אחי עם נגן DVD ונראה אם זה ישמיע DTS...

תודה רבה

עריכה:

מה לבחור?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים