פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אהלן....יש לי את היאמאה TSS-1וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כןאיך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע?הסברעריכה:ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיהDIGITAL4CH2CHDTSDOLBY DIGITALPROLOGICתודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים רסיבר?! אני מניח שאתה מדבר על יחידת הבקרה של הרמקולים הללו שמקרה קיים בה decoder. בהנחה שאנחנו על אותו קו מחשבה, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחבר את יחידת הבקרה לכרטיס קול בעזרת חיבור דיגיטלי(קיים רק אופטי במכשיר אם איני טועה) ולבחור באופציית הdts.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר קיים גם קוסיאלי ואם שניםה מחוברים כמו שחיברתי אז האופטי פועלכמו שראית אם ראית בסרט אני לוחץ על כל הפאשרויות הקיימות וגם באופציה של דיגיטלי אני יכול לבחור רק בפרולוג'יק.......אולי זה יתן לי לבחור DTS אם אני אחבר את זה לדי וי די?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים גם לי יש Yamaha TSS-1. ברגע שתחבר מקור דיגיטלי ל-DECODER דרך חיבור אופטי או קוקסיאלי כמו מחשב או DVD, ומקור הסאונד יהיה מוקלט ב-DTS, תוכל להעביר את ה-INPUT ל-DIGITAL וב-MODE תוכל לראות שהמנורה של DTS דלוקה אך רק למחצה, ולאחר שתלחץ על MODE תוכל לראות שהוא נכנס לך למצב של DTS... במקרה שיש לך כרטיס קול של CREATIVE, יש לבטל את AC-3 Decode ב-Surround Mixer. לא יודע איך זה עובד בהרקולסים למיניהם...
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים כדי שתשמע ב DTS אתה חייב מקור SOUND ב DTS. חלק מסרטי ה DVD הם כאלה, חלק גדול לא. כמו כן בסרט אתה חייב לבחור את ה DTS (בד"כ יש כמה לבחור מהם) ואני חושב שגם התוכנה שלך צריכה לתמוך ב DTS, כלומר התוכנה ממנה אתה מנגן את הסרט, אבל את זה לא בדקתי במחשב. כלומר, האם DECODER DTS חיצוני מספיק כאשר מנגנים את הסרט. אף פעם לא חיברתי מערכת DTS למחשב, רק לנגני DVD התומכים ב DTS בעצמם. פלאג DTS ניתן לרכוש כמעט לכל תוכנת מחשב המנגנת DVD כמו WINDVD למשל.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר יש לי סאונד מקס 5.1 דיגיטליעם אופטי וקוקססיאלי...טוב אני אחבר את הלאפטופ של אחי עם נגן DVD ונראה אם זה ישמיע DTS...תודה רבהעריכה:מה לבחור?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.