פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לאודיג'י אין יציאה אופטית, יש לו יציאה דיגיטלית קואקסילית (בחיבור Miniplug..)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אןכ כן...... החיבור העליון שמאלי ביותר יתחבר לך...........................קוראים לזה קוקסיאלי וזה דיגיטלי......
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כן, אבל תטצרך להשיג חוט שבצד אחד הוא RCA ובצד שני הוא Miniplug.וממולץ גם שהחוט יהיה בהתנגדות של 75 אוהם אבל זה לא חובה.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר ומבחינת איכות בין האופטי לCoax יש הבדל?ולמה חשוב שתיהיה התנגדות של 75 אוהם אם תוכל להסביר לי
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים תראה הרבה אנשים יגידו לך משו כמו "שניהם מעבירים 1+0 ואין הבדל איכות" מנסיוני הcoaxial נשמע יותר טוב
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אם אחד מהם נשמע שונה זה רק בגלל השפעות של Jitter.בכל מקרה הבדל לא אמור להיות, ואם יש הוא ממש אפסי.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר זה מה שקיוותי לשמוע!! תודהזה הכבל?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.