עבור לתוכן

50W לטרייבל ו-150W לבאס דרך 2 כ. קול - האם זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה :) תודה.

ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B

לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת.

לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות.

אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול להשתמש למי שתהה איך אני עובד עם 2 כרטיסי קול.

העניין שלי הוא: שמתי לב שבמערך A האיכות מצויינת ושומעים את כל הצלילים באיכות מעולה אך הבאס לוקה בחסר. לעומת מערך B בו הבאס מרים לי את החדר אך האיכות (הצלילים הגבוהים... טרייבל....) ירודה לעומת מערך A.

אי לכך ובהתאם לזאת , החלטתי שאני חייב למצוא איזושהי דרך שבה אשתמש במערך A להשמיע את הצלילים הגבוהים (טרייבל) ובמערך B להשמיע את הצלילים הנמוכים (באס) , אך אני לא יודע אם זה אפשרי מאחר והם מחוברים על 2 כרטיסי קול שונים.

פה נכנסת השאלה שלי - האם קיימת תוכנה/דרך בה ניתן לעשות את מבוקשי?

תודה רבה לכם על הקריאה, ההבנה והרצון הטוב!

בברכת שבוע טוב ותקווה לעזרה,

אורן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים