פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הייברשותי רמקולים של altec lansing ada800,ויש אפשרות ברמקולים האלה לחבר 2.1 או 4.1 תמיד זה היה על 2.1, הים החלטתי לחבר אותם על 4.1,אז הרמקולים האחוריים לא עובדים?!?!?!?!?בדקתי את החיבורים כמה פעמים, והגדרתי את הרמקולים כמה פעמים בכריס קול (הכרטיס המובנה בp4p800)אז אני לא יודע מה הבעיה,אמרולים אין סיכוי, שבוע שעבר החליפו לי אותם,אז אולי הכרטיס לא מתאים?אז לדעתכם מה הבעיה?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים לא מכיר את המערכת הזאת אבל,קודם כל תחליף את חיבורי הרמקולים שלך, כלומר תחבר אחריים כקידמיים ותבדוק אם הם בכלל עובדים.אם הם עובדים בתור קדמיים אז הבעיה היא בהגדרות שלך במגבר, או בווינדוס או בתוכנה של הכרטיס קול.יכול להיות גם שאחת היציאות שלך בכרטיס קול דפוקה או אחד הכבלים דפוק. תנסה לחבר ליציאה אחרת ותבדוק ע"י החלפות.עריכה:הסתכלתי על המערכת וזה מה שמצאתי:Minimum/Recommended System RequirementsSound card or other device with an anolog line level output or SPDIF output (COAX) . SPDIF required for Dolby Digital audio. האם אתה מחובר אנלוגית או דרך ה SPDIF (למיטב זכרוני יש יציאה כזאת על האסוס).
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר בדקת משהו רב ערוצי או שמת שיר וקיווית שפתאום הוא ינוגן בכל הרמקולים? בדקתי גם על סרטים ומשחקים. לא מכיר את המערכת הזאת אבל, קודם כל תחליף את חיבורי הרמקולים שלך, כלומר תחבר אחריים כקידמיים ותבדוק אם הם בכלל עובדים. אם הם עובדים בתור קדמיים אז הבעיה היא בהגדרות שלך במגבר, או בווינדוס או בתוכנה של הכרטיס קול. יכול להיות גם שאחת היציאות שלך בכרטיס קול דפוקה או אחד הכבלים דפוק. תנסה לחבר ליציאה אחרת ותבדוק ע"י החלפות. עריכה: הסתכלתי על המערכת וזה מה שמצאתי: Minimum/Recommended System Requirements Sound card or other device with an anolog line level output or SPDIF output (COAX) . SPDIF required for Dolby Digital audio. האם אתה מחובר אנלוגית או דרך ה SPDIF (למיטב זכרוני יש יציאה כזאת על האסוס). ואני מחובר ביציעה אנולוגית, יש עוד יציעה דיגיטליתת אבל היא מתאימה רק לטלוויזיה. ניסתי את כל היציאות ובשום מקום זה לא עובד, ולא הבנתי מזה :"SPDIF required for Dolby Digital audio" ואני לא יכול להחליף מקום בין הקידמיים לאחוריים כי היציעה לא מתאימה תמונות:
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים זה אומר שכדי להינות מ 5 ערוצים אתה לא יכול להתחבר דרך יציאה אנלוגית (כבל רגיל) אלא אתה חייב להתחבר דרך יציאה דיגיטלית (כבל אופטי או קואקסיאלי). תבדוק אם הכניסה במערכת אופטית או קואקסיאלית וכנ"ל בלוח. מקסימום תצטרך מתאם. זה הכל כמה שקלים לא יקר. אי אפשר לראות מהתמונות אבל לדעתי הכניסה אצלך על המערכת היא קואקסיאלית.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים ככהhttp://www.pic.co.il/UserPicPopup.asp?pid=2322297&alid=102739&uid=44764649EA65454CB1A94D0037E0A1FD
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר winamp ו media playerואף אחד מיצעות שהראתה לי אין לי, יש לי רק את השלושה הצבועניים (אדום\ירוק\כחול)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר טובף אני ינסה עכשיועריכה:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~עדיין לא עובד (עם winamp3)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים [שאלה לא קשורה קצת] Winamp הכי איכותי לשמיעת MP3 או שמדייה פלייר תעשה את העבודה? [שאלה לא קשורה קצת/]. תודה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים winamp ו media playerואף אחד מיצעות שהראתה לי אין לי' date=' יש לי רק את השלושה הצבועניים (אדום\ירוק\כחול)[/quote']א) כמה מהיציאות מחוברות אצלך למגבר? ב) תקנה כרטיס קול עם יציאה אופטית\קואקסיאלית כמו זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648או זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=857
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר מצאתי עכשיו את היציאה s\pdif בלוח-אם, חיברתי את הרמקולים ליציאה הזאת ועדיין לא עובד,אז מה? הבעיה היא הכרטיס קול?עריכה:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~כל החיבורים מחוברים למגבר חוץ מהanolog כלומר 5 חיבורים שתיים קדמיים שתיים אחוררים ויציאה למחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.