פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תסלחו לי אתם ממש הפוכים כולכם!שמתי לב לדבר הזה עוד מה דיוידי של גלאדיאטור(האמת שהייתי בטוח שזה זיהה את המגבר ימאהה שלי) מה שמסתבר כלא נכון!!!!! אבל אז מה על מה כל הרעש?!?!?!?! dts זהו מוצר פירסומי כמו כל פורמט אחר דולבי דיגיטל או es זה לא כל כך וואוו זה לא חברה ממשלתית זוהי חברה וכנראה שימאהה שילמו הרבה כסף כי אני לא מאמין שזה לא במתכוון וכמובן שזה חוקי!ראיתם לאחרונה את הקליפ של רוני עם אדם כל הקליפ זה פאקינ פרסומת אחת גדולה אז מה!יש קונקשן לכסף אז מתחברים צאו מהבועה של חוקי לא חוקי!הם חברה בדיוק כמו כל חברה אחרת גם ימאהה גם dts חבל על התארד תאמין לי! אף פעם לא חבל היה על זה דיון וזה הדבר שגרם להבהרת העניין ולתגובה שלך אז לדעתי זה בסדר גמור
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים וגם אם אתה אומר שהתראד הזה חסר טעם תגיד משהו כמו "חבל על הביטים שהוא תופס בשרת".........כמו שהתגובה שלי בערך... חח
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הלא חוקי זה רק במידה שזאת "פירסומת תת מודע"(מוצגת בצורה שהמוח לא שם לב במודע אבל העין קלטה וזה נכנס לתת מודע)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תברה תיקון טעות! אני לוקח את התארד בחזרה ;D היה שווה חחחחחחחחח ודרך אגב רשמתי בזדון מתחת לדרקון three pigs on the wing סמוי !!!!!שתיקנו דיסקים של הפינק פלויד שישאר בינינו!כי זה יעלה לנו בעוד תארד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.