עבור לתוכן

מה גובה ה"משכורת" הצבאית?

Featured Replies

פורסם

האוכל בצבא לא כזה רע כמו שעושים ממנו ארוחות בוקר וערב לרוב לא מספקות אבל פה ושם יש הפתעות

בצהריים יש בשר-ולמרות שהוא לא משהו,הוא גם מספיק.

גם מנות קרב זה לא כזה רע,לוף בכלל לא רע-בחלקן יש גם תירס/זיתים טונה יש בכולן יש קקאו (פרווה) ובטובות גם תיונים וסוכר וסוכריות שונות

בקיצור מנות קרב לרוב טובות יותר מחדר האוכל רק בלי הנוחות של סכו"ם ומקום מסודר לשבת בו.

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האוכל מאוד תלוי בבסיס - הייעוד, הסד"כ, הטבחים וכו'.. יש בסיסים עם אוכל מצוין (שמעתי שבאוגדה 91 יש אוכל מדהים) ויש בסיסים עם אוכל קצת פחות טוב (בהל"צ.. ושויקטור יתקן אותי אם אני טועה ;)).

פורסם

בהלץ- :-X

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, מה בנוגע לתשלומים?

פורסם

תקשר לבנק חברת אשראי ותשאל.

פורסם

אני אישית הצלחתי לפרוס ל8 תשלומים.....

פורסם

[ltr]male jobnicks get about 350 nis (bitches get ~400). I get between 410 (base + B class risk) and 430 (base + A class risk) depands on the work load. if you work for 14 days or more a month after 10 PM then you get A class risk (which is about 70 nis above base).

in some bases the food is from hell and in some it's restaurant class. my base is the other one, and how can't he be with 60 NIS per soldier per day and considerring it's a daily base, at least 50 NIS goes into lunch.

btw, I never tryed more than 3 payments.[/ltr]

פורסם

בקשר לאוכל בצבא יצא לי לאכול באיזה 10-15 יחידות שונות רק בשתיים זכור לי שהיה אוכל טוב מספיק בשביל לאכול אותו כל יום. ברוב המקומות אין ברירה אלא לקנות אוכל לפחות כמה פעמים בשבוע.

פורסם
  • מחבר

מי אמר שחייבים ללעוס? תמיד אפשר לבלוע...

בכל אופן, בעבר חיילים אכלו פגרי בעלי חיים והם לא התלוננו. בספרטה אכלו חזיר נע בדם. אני חושב שאוכל לחיות על מזון ממוחזר במשך שנה... הכל בשביל כרטיס מסך חדש עם 16 צינורות עיבוד.

פורסם

356.60

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים