עבור לתוכן

מה ההבדל בין הIhp 120 ל H320 ?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) .

אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?

פורסם

הרבה שינויים.......... אתה יכול למצוא אותם באתר של אירבר ולדעת לבד או לחפש בעשרות תראדים שהיו על זה......

search.gif

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל הדיון על הH340 שהיה , ולא הבנתי ממנו את השינויים .

תקדיש לי כמה דקות ותרכז לי את ההבדלים בראשי תיבות , לא צריך לפרט , בבקשה .

פורסם

נדמה לי שיש קצת יותר זמן בטריה

מסך צבעוני בעל יכולת הצגת תמונות וקבצי טקסט

יכולת להעביר קבצים ותמונות ממצלמות דיגיטליות וקוראי כרטיסים (לא כל המצלמות והכרטיסים)

יותר פונקציות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

כלומר ,לא משהו ששווה 100 יורו

פורסם

טוב אני קיבלתי היום את הH340 שלי שהוא אותו דבר כמו הH320 חוץ מהמקום...... והוא בהחלט שווה............................... תראה זה יותר שימושי הH320 מהH120..... תחכה קצת ותקנה אותו כי בדוגרי זה כן שווה יותר מחיר אבל לא 100 יורו אז חכה שהמחיר ירד

פורסם
  • מחבר

תודה ,אבל הייתה לי הזדמנות חד פעמית לקנות את הihp ב600 ש"ח זול יותר מהמחיר העדכני שלו , וגם לזה אני צריך לחפור כמה בורות , אז הH320 לא בא בחשבון ,

חוץ מהמסך הצבעוני לא ראיתי בו משהו שיכול להועיל לי .

אבל תתחדש גבר !!

פורסם

תודה:)

פורסם

נדמה לי שיש קצת יותר זמן בטריה

ממש לא...

תראה זה יותר שימושי הH320 מהH120..... תחכה קצת ותקנה אותו כי בדוגרי זה כן שווה יותר מחיר אבל לא 100 יורו אז חכה שהמחיר ירד

מה בדיוק שווה ? לראות תמונות ? השווי היחידי בא לידי ביטוי לצלמים חובבים או מקצועיים שרוצים להיות חופשיים ולצלם כמות גדולה של תמונות ולרוקן את המצלמה בדרך, וגם זה לא עם כל הדגמים...

פורסם

אני הכלל לא מצאתי אף חמות שמוכרת את הנגן הזה!! :-\

חיפשתי ב2 חנויות הארה"ב לא היה שם, אני מתכוון לקנות את אחד הנגנים.

עוד חודש (+-) נוחת בארץ משהוא שאני מכיר ואני רוצה שיבאילי משם נגן (כבר הסכמתי על IREVER) אבל אני לא מצאתי שום דבר על ה340 לכן אני לא יודע מה לבחור כרגע יש לי 2000 שקל (מזומנים) זה יוצא 434.5$~ (לפי שער שער 4.6) אני עובד ואנ ייכול להשיג עוד נגיד 200$ (2 משכורות!) :P מה אתם מצעים לי?

אני לא רצה לבזבז את הכסף שלי סתם כי אני צריך גם להוצא רשיון בקרוב 8)..............להוסיף עוד זיכרון למחשב (512) בקיצור אני צריך עולם שלם לקנות, אז האם ה340 באמת יותר שווה מה 140?

תודה

פורסם

יש אותם באקדיה.....

פורסם

יש לך קישור?

פורסם

סליחה תעות שלי הכוונה לארה"ב אין לי 3000 שקל!!! (מקסימום 2000 ש"ח)

דבר שני: איזה שלט מגיע יחד עם ה 140 ואיזה מגיע יחד עם 340 (אם בכלל מגיע)

שוב תודה

:)

פורסם
  • מחבר

עם הIhp מגיע שלט עם lcd והפונקציות שנמצאות על המכשיר עצמו,

לגבי השלט של הh340 אני לא בטוח , ממה שהבנתי אין לו Lcd אך יש אפשרות לרכוש אחד ( דבר עם Rule The Pc ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים