עבור לתוכן

ממש צריך עזרה בקשר לקנית רמקולים למחשב! כנסו פליז.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

והא, לוג'יטק שווים משהו?

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה דגם בדיוק?

פורסם

ELEVATION,

אם יש לך אוזן מוזיקלית ורגישה כפי שאתה טוען, אז קח את האוטו שלך וסע לשמוע במקום לשאול אנשים שאלות תיאורטיות שלא מקדמות שום דבר לשום מקום.

פורסם

GRADO זאת חברת אוזניות וSR-80 זה הדגם

http://www.gradolabs.com/frameset_main.htm

חפש פה את הSR-80. אפשרי לקנות אותם ב95$ באמריקה. אני ממליץ לך ללכת לפיוז (www.fuse.co.il) ולשמוע שם את הSR-80 ועוד כל מני רמקולים ולהשוות ואחריי זה לשמוע את הT5400 או את הZ640 ותראה כמה האוזניות יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

סנהייזר הם לא הרבה יותר טובים מהם?

ואם כבר, אז אני אקנה ת' HD280, ובכלל אני מדבר על רמקולים, ועל הארץ.

אז תודה, אבל בקשר לנושא המדובר?

2100 Vs. Ts Vs. הV, ההמשך של ה ATP3?

מה עדיף, ולמה? (למה שאמרתי שאני רוצה).

פורסם

אני חושב שהאלטק 2100 הם הכי טובים, כי הם הכי עוצמתיים ומבחינת איכות לא שמעתי אותם אבל אני מניח שהם נשמעים טוב, גם כי הם מבית טוב וגם כי יש להם תג מחיר שהוא די יקר לסט 2.1, בכל אופן אם ההתלבטות היא בין VS4121 לבין ATP3 אמרתי לך כבר הבדל זניח למדי - 1W RMS נוסף לסאב וופר ויציאת אוזניות באחד הסטליטים , אז קח את מה שנראה לך טוב יותר מבחינה חיצונית, ותתחדש! :)

פורסם

The Unknown, אם אתה לא בטוח אז אל תגיד...

כשאני קניתי את הרמקולים שלי גם אני עשיתי סקר שוק קטן וגם אני התלבטתי בין שני הסטים לבסוף החלטתי ללכת על ה ATP3 וזאת ממספר סיבות.

הסאב של ה ATP3 גדול יותר, למרות של 2100 יש סאב כפול, אבל הוא בעל אלמנטים של 4 אינץ' לעומת ה 6.5אינץ' של ה ATP3 , מה גם שהסאב של ה 2100 לוקח על עצמו את התדרים הבינוניים ומסתבר שהוא לא ממש מצליח להוציא את הצלילים הבינוניים כמו שצריך, בעצם כמו כל מערכת סאונד למחשב, אבל ה ATP3 טוב יותר מהבחינה הזאת של התדרים הבינוניים. אנשים שבדקו את הסטים נתנו העדפה ל ATP3 בגלל שהוא מוזיקלי יותר. בכל הביקורות ה ATP3 קיבל ציון טוב יותר מה 2100, לכן גם אני קניתי את ה ATP3 בסוף, ולבנתיים אני מסתפק בסאונד שלו...

אז כמו ששמת לב ההמלצה שלי היא ATP3 . מה גם שאפשר להשיג אותו עכשיו במחיר מצחיק יחסית, פחות מ 500 שח .

פורסם

אפשר אפילו מתחת ל 400, וגם אני האמת ממליץ ללכת על ה ATP3 כי אני לא רואה שיפור משמעותי בינה לבין הגרסה

החדשה שלה, או לפחות לא משהו ששוה את המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים