עבור לתוכן

ממש צריך עזרה בקשר לקנית רמקולים למחשב! כנסו פליז.

Featured Replies

פורסם

הסט הראשון של אלטק לאנסינג (2100) אמור להיות יותר טוב נראה לי, למרות שלא שמעתי את הקראייטיב אבל עדיין המחיר שלהם גבוה מדי.

לדעתי האלטק לאנסינג 2100, אבל חכה לעוד תגובות.

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השניים עדיפים מהחמישייה?

ו... זה פסר אפילו עד שמונה מאות, כמו שרשמתי, שבע מאות וקצת, עדיף שלא, זה כן.

אבל אם הם שווים את זה..

והשאלה היא האם ה 2100 עדיפים על ה V, ההמשך של ADP?

פורסם

לא כל כך הבנתי את השאלה, בכל אופן לדעתי סט 2.1 טוב ואיכותי עדיף הרבה יותר על סט 5.1 בינוני (עדיף איכות על כמות, ככה אני מעדיף בכל אופן).

האלטק 2100 מעולים, עוצמתיים, וממש לא יאכזבו אותך גם לא במשחקים וסרטים שצורכים סראונד, כי עדיין הם מספקים צליל חזק נקי, חד וברור שזה מעולה.

אם עדיין אתה רוצה סט 5.1, כפי שכבר ציינתי T5400 סט מצויין, ויש גם Z640 של לוג'יטק סט בינוני שעם שילוב של כרטיס טוב יניב תוצאות מעולות גם כן, כולם בסביבות 600-800 שקל בין אם זה 5.1 או 2.1.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא, בעצם, מה ההבדל?

בין חמישה לשניים?

לא'כפת לי בשקל, העיקר שישמע נקיייייי הכי חשוב!

וה2100 יותר טובים מV?

פורסם

מה ההבדל בין 2.1 ל5.1 אז ככה:

לצורכי מוזיקה קונים סט של 2.1 , שומעים פשוט בשני רמקולים, בסטריאו רגיל.

לצורכי סרטים ומשחקים קונים 5.1 כדי לשמוע בסראונד, לשמוע צלילים שבאים מאחורה מהרמקולים האחוריים וכנ"ל לגבי השאר.

אתה רוצה לשמוע צלול ונקי , ואתה אומר שאתה רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים אז מומלץ בחום T5400 עם תתוכל לשלב עם אודיג'י 2 ZS אתה תקבל מקסימום איכות, ועדיין 5.1.

בהנחה ואתה מעדיף 2.1 אז אלטק לאנסינג 2100 ישו עבודה מעולה , אני מניח שטובה יותר משל הקראייטיב אפילו ללא כרטיס קול כל כך טוב.

ומזה V אתה מדבר עם הסט VS4121 ה"שיפור" של ATP3? לדעתי ה2100 טובים יותר, זה גם די בא לידי ביטוי במפרט המעולה שלהם, יש להם הספק גבוה למדי וסאב עוצמתי יותר מATP3 ומVS4121.

פורסם

תשמע, אפשר לטחון את זה עוד חודש ולא להגיע למסקנה. שמיעה זה כמו חוש הטעם - לכל אחד העדפות משלו.

קח דיסק מוזיקה שלך, תתקשר ותמצא מקום עם מבחר שגם יסכים להשמיע לך בהנחה שאתה לוקח, ולך תשמע.

אף אחד לא יכול להגיד לך על הנייר מה טוב לאזניים שלך.

פורסם

בדיוק, סאונד זה עניין מאוד סובייקטיבי ומשתנה מאוזן של אדם אחד לאחר.

כמו כן הסיכוי שיסכימו לתת לו לשמוע את הסטים בחנויות הוא קלוש, כי בדר"כ הרמקולים הם ארוזים ורק בחלק מהמקרים שהרקולים מחוברים ככה בתצוגה רק אז אפשר לשמוע אותם קצת, אבל בדר"כ לא פותחים רמקולים במיוחד לצורך העניין, אבל שווה לנסות בכל אופן, זה בהחלט יכול לעזור בבחירה של רהרמקולים.

מה שגם הכרטיס קול אליו יחוברו הרמקולים ישפיע גם כן על הבחירה של הרמקולים.

פורסם

אם אתה בא לקנות ולא לבלבל תמוח אז יהיו כאלה שיסכימו. צריך להתקשר קודם, להתייעץ ולבקש.

פורסם

אם אתה רוצה צליל כמה שיותר יפה ונקי ולא חשוב לך סראוונד (ממה שאני רואה אתה יותר בכיוון של 2.1) אז אני מאוד ממליץ לך על אוזניות בתקציב של 500-800 שקל. אני יודע שלחלק מהאנשים זה נראה משוגע להשקיע 500 או אפילו 1000 שקל באוזניות אבל בתקציב שיש לך שום רמקול בחיים לא יקח אוזניות באותו מחיר.

אני ממליץ לך על הגרדו (gardo אני חושב) RS-80 שעולות 100$ בחול ואני חושב שלא הרבה יותר בארץ (חכה שמישהו יגיד לך איפה אפשר לקנות אותם כי אני שחכתי :P) ואם יש לך תקציב יותר גדול אז את הAUDIO-TECHNICA ATH A500 שעולות בסביבות ה150$ (170$ אם משלוח מ audiocube.com

פורסם

אני קונה בחו"ל את ה-T5400 ב-80 דולר!!!

פורסם

בחירה מצויינת, אתה לא תתאכזב.

תשתדל לדאוג לכרטיס קול טוב גם כן, כי רמקולים של קראייטיב הם נשמעים טוב אבל עם כרטיס טוב הם יספקו תוצאות אופטימליות.

פורסם

אופטימלים לאומת מה? איכות אופטימלית המערכת הזאת לא תיתן... וגם לא שום דבר בפחות מ100K שקל לפחות :P.

הדבר האיכותי היחיד שאני יכול לחשוב עליו אם צליל נקי ויפה כמו שאתה רוצה אלה ה grado sr-80 ב95$ בהרצות הברית. שמעתי את האוזניות האלה פעם ראשונה ביום ראשון ואלה אוזניות שבאמת שוות את המחיר שלהם ותאמין לי הרבה הרבה יותר טובות מT5400 או מכל רמקולים של מחשב שיש.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שרמקולים זה בסט, ובאמת רציתי דגם מסוים של סאוהייזר, אבל יש לי בעיה עם האספקט של הזמנות מחו"ל.....

סראונד, יש רק ב WAV, וסרטי DVD, ואנ'לא משתמש באפ'חד מהם, רק MP3 וסרטים בלי סראונד.

ומשחקים אני משחק, כן, אבל לא כ"כ הרבה.....

אז מה כדאי לי, 2.1?

ואם כן, אילו עד שבע מאת שקל?

2100?

או שבאמת עדיפים הTS?

או בכלל משהו אחר?

פורסם

איפה אתה גר?

אני הייתי בפיוז ביום ראשון ושמעתי את הGRADO SR-80 ואם אתה גר בסביבה של גבעתיים אני ממליץ לך ללכת לשם ולשמוע גם כל מני רמקולים (יש שם רמקולים באמת ברמה) וגם את הGRADO ותחליט מה אתה מעדיף. ואם אתה לא אוהב את הגרדו אז קנה לך איזה T5400 או Z640.

אבל לפחות תן הזדמנות לגרדו כי הם שוות שישמעו אותם.

פורסם
  • מחבר

אני מי-ם, אבל אני ממונע, אז יש מצב, בחנות הזאת, היא זולה? ויש בה את כל הרמקולים שדיברנו עליהם? ומזה ה GRADO SR-80 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים