עבור לתוכן

איך אני מפרמט דיסק קשיח עם NTFS ו XP עליו (אנא ענו רק מי שיודע)

Featured Replies

פורסם

יש לי H.D 40 ג'יגה  שמחולק ל 2 מחיצות C=10  D=30  NTFS   מה שקרה לי זה אסון.

רציתי להתקין   win me במקום ה xp  לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me  ,ניסיתי דרך fdisk  ניסיתי אפילו עםmagik 7  partitation  ולא הצלחתי  .

מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98  וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 .

30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים.

שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?

פורסם

לא מבין מה הבעיה עם פרטישן מג'יק?

מה בדיוק עשית? איזו פעולה עשית עם מג'יק שלא עזר? האם קיבלת הודעה בניסיון לפרמט?

פירמוט ע"י דוס מדיסקט איתחול יכול בהחלט לפרמט את כל הדיסק מפני שהוא לא יודע לזהות את סוג הפאט, ניחוש שלי (אף פעם לא ניסיתי לפרמט

NTFS עם FDISK מפני שאין הגיון בזה) ה-FDISK לא זיהה את סוג הפאט ולכן מבחינתו יש דיסק שלם לא חצוי במחיצה לוגית, אי לכך הוא ביצע

פירמוט כללי, זו הסיבה שראית במפורש שהוא מפרמט את C מפני שמבחינתו זה מה שקיים.

אתה יכול לנסות (אם יש לך עודף של זמן) את EASY RECOVERY PRO 5 (בתנאי שלא התקנת כלום על הדיסק המפורמט!!!)

פורסם

לחצן ימני על הכונן>אתחול

פורסם

גם לי זה קרה!!!

יו איך התעצבנתי כשזה קרה!

עשיתי אותו דבר (אבא שלי עשה) וראינו שזה מפרמט את C

וזה פירמט את D וכל הגיבויים היו עליו!! אחר כך אבא שלי האשים אותי שאני מחקתי הכל אחרי שזה קרה ובעצם הוא עשה את זה! ???

פורסם
  • מחבר

אתה שם?

לא מבין מה הבעיה עם פרטישן מג'יק?

מה בדיוק עשית? איזו פעולה עשית עם מג'יק שלא עזר? האם קיבלת הודעה בניסיון לפרמט?

פירמוט ע"י דוס מדיסקט איתחול יכול בהחלט לפרמט את כל הדיסק מפני שהוא לא יודע לזהות את סוג הפאט, ניחוש שלי (אף פעם לא ניסיתי לפרמט

NTFS עם FDISK מפני שאין הגיון בזה) ה-FDISK לא זיהה את סוג הפאט ולכן מבחינתו יש דיסק שלם לא חצוי במחיצה לוגית, אי לכך הוא ביצע

פירמוט כללי, זו הסיבה שראית במפורש שהוא מפרמט את C מפני שמבחינתו זה מה שקיים.

אתה יכול לנסות (אם יש לך עודף של זמן) את EASY RECOVERY PRO 5 (בתנאי שלא התקנת כלום על הדיסק המפורמט!!!)

:-[
פורסם
  • מחבר

לSIIN

הפרטישן מג'יק ראה את המחיצות אבל לא נתן אפשרות לפרמט לFAT32

פורסם

לחצן ימני על הכונן>אתחול

בואנה מה יש לכם?!

פורסם

בואנה מה יש לכם?!

כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא וסדר הדברים.

הוא כבר מחק את הדיסק בשלמותו  מה כבר יכול לעזור לו קליק ימני ואיתחול?

פורסם

לאמא ש'ך יש בעיות בהבנת הנקרא

אז מה הקשר לפרטישיון מג'יק

סתם תוכנה דפוקה

פורסם

קודם כל, אם השתמשת בFSIDK, סביר להניח שפשוט מחקת את המחיצה/מחיצות לגמרי. ככה שלא משנה מה היית מפרמט, המידע נמחק עוד קודם.

דבר שני, אם יש לך כונן בNTFS, הוא לא יזוהה על ידי WIN ME או על ידי דיסקט אתחול של 98 מהסיבה הפשוטה שהם לא תומכים בכזאת מערכת קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים