עבור לתוכן

שאלה לגביי היום הפתוח של העתודה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת

רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג

פורסם

הייתי ביום הזה שבוע שעבר.

קוראים שמות כן, רושמים מי הגיע כן. אבל רושמים מי הגיע רק בשביל לדעת כמה אנשים לספור באוטובוס חזרה (אם אתה מגיע בהסעות).

לא נרשמים ביום הזה לשום דבר. זה לא מגביר את הסיכויים שלך להתקבל לעתודה או שום דבר כזה.

כל היום הזה זה בסה"כ פרסומת לעתודה בכלל, לאוניברסיטת ת"א בפחות כלל, ולפקולטות השונות שם בפרט. באים לשם בוגרי עתודה וכל מיני נציגים שינסו לשכנע אותך לבחור בעתודה קודם כל, אח"כ לבחור באוניברטיסת ת"א, ואח"כ לבחור בפקולטה שלהם. זה כל היום הזה.

אם אתה סגור על עצמך בקשר לעתודה/לא עתודה, אם כן- בקשר לאוניברטיסה שאתה מתכוון ללכת אליה, ואם כן- בקשר למקצוע שאתה הולך ללמוד, אתה יכול לוותר על היום הזה.

אם אתה לא סגור על עצמך בקשר לאחד מהדברים הנ"ל, אתה לא יכול להפסיד מללכת ליום הפתוח ולהקשיב.

פורסם
  • מחבר

הסעות אני לא צריך כי אני גר קרוב אבל חבר שלי שהיה זרק לי משו שהוא קיבל שם איזה דף הרשמה שבעזרתו אתה נרשם לעתודה

קיבלת אחד כזה?? או שזה סתם דף שלא שווה כלום

דרך אגב פורשי הגעת לTAU מאיזור חיפה או שהיה יום פתוח גם בטכניון?

פורסם

היה יופ פתוח אצלנו, איך כולכם פיספסתם את זה?

זה היה ב26.2.... אם יהיה לי כוח אני אסרוק לכם את ההזמנה.

טוב, ניהיה אנשים טובים.

מי כאן שוקל ללכת ללמוד בטכניון (ולעשות את הטעות שלי :) ) ורוצה שאני אביא לו קטלוג מעודכן למפגש פורום?

פורסם

מסתבר שהיה יום פתוח גם בטכניון, אבל זה לא היום הפתוח שאתה מקבל הזמנה רשמית אליו מהצבא.

אני הייתי ביום הפתוח באוניברטיסת ת"א, ונסעתי בהסעות שארגנו מהצבא.

אני לא יודע אם יש שם טופס הרשמה או משהו (הקלסר עם כל מה שקיבלנו לא ממש אצלי כרגע), אבל אני יודע ב-100% שעדיין אפשר להתקבל לעתודה גם בלי היום הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

עכשיו אפשר לישון בשקט

אמא שלי כבר סגורה על זה אני עוד לא

פורסם

אני לא יודע אם יש שם טופס הרשמה או משהו (הקלסר עם כל מה שקיבלנו לא ממש אצלי כרגע), אבל אני יודע ב-100% שעדיין אפשר להתקבל לעתודה גם בלי היום הזה.

המממ....

נועם, איפה הוא? ;D :P ;D

(אני בטוח שהבן של הנהג אוטובוס ירצה עכשיו להצטרף לעתודה...)

בכל מקרה-אין שם שום טופס הרשמה, אתה יכול להרגע...

מור, היום הפתוח שאתה מדבר עליו זה יום של עתודה או סתם יום פתוח בטכניון?

ועוד משהו-הטעות שאתה מדבר אליה זה הטכניון או העתודה? (או שניהם...)

ו-Burton, אם אתה עוד לא בטוח אם אתה רוצה עתודה או לא, תלך, תשמע, תראה, תשאל שאלות (אם יש). מה יש לך להפסיד? כולה חצי יום+- באונ'... ויוצא לך לראות כלמיני גאדג'טים צבאיים....

פורסם

זה היה יום פתוח של הטכניון כשכתוב במפורש שהחל מאמצע היום יש כנס עתודה. אני הייתי בזה לפני שנה וחצי. היו שם הרצאות של אנשים מהצבא, הסברים על ההרשמה ועתודאים שהסתובבו להסביר למועמדים הכל...

הטעות.... שלא תבין, אני ממש לא מצטער שאני לומד בטכניון. זה קשה, כן, אבל אני לא מצטער לרגע שהלכתי לעתודה. אבל זה לא מתאים לכל אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים