עבור לתוכן

פסיכומטרי, קורס או ספר - מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

טוב לגביי קורס או ספר- זה הכל תלוי אם אתה יכול לשבת על התחת- בקורס לא מלמדים אותך שום דבר שלא מופיע בספר- ז"א מבחינת התוכן עצמו- כל מה שיש בקורס יש לך גם בספר.

מה כן היתרו בקורס? שזה עושה לך מסגרת- שמישהו "נותן לך שעורי בית" שמישהו "מכריח " אותך ללמוד- זה כל הפואנטה בקורס. וכאן נשאלת השאלה- אם אתה טיפוס שיכול לשבת לבד ולחרוש? אז אתה ממש לא צריך קורס- אם אתה צריך שמישהו ישב לך על הראש- אז תקנה את כל הספרים בעולם אבל הם לא יעזרו לך כי אתה לא תשב עליהם ממש ביסודיות.

לגביי זה שאמא שלך הביאה לך דוגמא את בן דוד שלך (או WHATEVER) - אז ככה 1-אתה לא בן דוד שלך- אני יכול להביא לך דוגמא למישהו שלמד שבוע לפני הבחינה והוציא 800 (ואני מכיר אותו אישית) זה לא אומר שאם אני אלמד שבוע אני אוציא 800.

עוד דבר חשוב לגביי הקורס- קורס דרך הבי"ס עולה לך 1500? אז תגיד לאמא... שאם בפסיכומטרי הזה אתה לא מצליח אז תיאלץ לעשות פסיכומטרי או בצבא (שזה מסריח כי זה קורס מצומצם) או אחרי הצבא ואז זה לא יעלה 1500 אלא בין 4000-7000 וזה כבר שיקול רציני מאודדדדד ...

לשיקולך...

(ודרך אגב להרשם לפסיכומטרי לא דרך הבי"ס עולה 450+50 ערכת הרשמה. אם דרך הבי"ס זה פחות זול אני לא יודע.)

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם מתלבט מאוד בנושא הפסיכומטרי, האם בכלל לעשות או לעשות י"ג...

בקשר לקורס, מתי הקורסים מתחילים בבית ספר? כי היתה כבר הרשמה בבית ספר שלי ולא נרשמתי ונראה לי מוגזם מאוד לשלם כ-5000 שקל על קורס חיצוני..

פורסם

אני יודע שהקורס של קידום בבתי-ספר בדרום (עומר,ב"ש..) מתחיל ב12 לאוגוסט, לא יודע אם זה ככה בכל רחבי הארץ..

פורסם

גם בקריות קידום מתחיל ב-12.

הקורס של אנקורי מתחיל ב-15.

בכל מקרה, לגבי מקומות הרשמה, זה לא כזה רציני. נכון להיום (ואני מניח שגם עוד איזה שבוע) לא יעשו לכם בעיות אם תבואו להירשם. הם רוצים את הכסף שלכם יותר מדי...

כמובן שמי שיבוא יום לפני תחילת הקורס עלול להתקל בבעיה...

הקורס של קידום עולה דרך הבי"ס שלנו 850 שקל ל-14 מפגשים.

הקורס של אנקורי עולה 950 שקל ל-19 מפגשים.

בשניהם יש 3 פגישות בשבוע במהלך החופש והשאר בתחילת השנה.

ד"א, לא משנה מה תעשה, כן/לא קורס, באיזה רשת, בכל מקרה אתה משלם משהו כמו 480 שקל על מעטפת הרשמה למבחן שאפשר לקנות בקרביץ.

פורסם
  • מחבר

OK, נשרמתי לקורס בסופו של דבר. תודה לכולם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים